HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > ÉLETMÓD

Az olvasási nehézségek megelőzése és a mozgáskoordináció szerepe a beszédfejlődésben is szerepel témaként a Dyslexiás Gyermekekért Egyesület szombaton a fővárosban rendezendő országos fórumán - közölték a szervezők az MTI-vel.
A sós és zsíros ételek kártékonyabbak a gyermekek számára, mint a csoki - így kommentálta a Semmelweis Egyetem 2-es számú Gyermekklinikájának főorvosa egy multicég döntését, hogy 12 év alattiaknak nem reklámozza csokoládéit.
A holland kormány azt tervezi, hogy átfogóan megvizsgálja az elmúlt 30 év drogpolitikájának eredményeit.
Színkavalkáddal védekezzünk a borús napok ellen. A tavaszi meleg helyett újra beköszöntött a tél, ilyenkor levertnek, fáradtnak érezhetjük magunkat. Azonban egy vidám színű ruhával újra visszanyerhetjük jókedvünket! A Blikk most megmutatja, milyen hatásai vannak a színeknek, és kedvencünk mit árul el rólunk!
Három vidéki és három budapesti egyetemen indított tavaly felmérést az Egy Csepp Figyelem Alapítvány. Felmérésükből kitűnik, hogy a fiatalok nem táplálkoznak egészségesen és keveset mozognak.
Így lesz jó a vérkeringésed Testmozgással a fáradtság ellen Minden, amit a túlsúlyról tudni kell Hogyan tesz fitté a mozgás? Diétás ételek ínyenceknek A jó hangulat titkai A jó hangulat titkai Így fogytak szépanyáink Megjelent a Blikk Húsvéti receptmagazinja! Így válasszunk ruhát Krémes hagymaleves Kíváncsi vagy rá, hogyan maradhatsz egészséges tavasszal is? Nyolcrészes sorozatunkból megtudhatod! Ismerd meg te is a leghatásosabb gyógymódokat, és gazdagodj hasznos tippekkel. A befejező részből kiderül, hogy hajlamos vagy-e a cukorbetegségre.
Tudósok a legfrissebb angliai kutatás alapján azt állítják: aki vékony, az karrierista, aki pedig duci, az inkább otthon van a családjával munka helyett. A viszonylag egyszerű megállapítást a karrierépítő cég is alátámasztja, méghozzá saját tapasztalatból.
Gyerekként jókislánynak nevelnek bennünket, azután rádöbbenünk, hogy nem árt, ha van néhány épp ellenkező tulajdonságunk is. Ha épelméjűek akarunk maradni, válogatni kell a női szerepek között.
Az ünnepek előtt különösen fontos megfogadni és betartani az alapvető élelmiszer-bevásárlási tanácsokat. Ezeket szedte egy csokorba a Magyar Élelmiszer-biztonsági Hivatal (MÉBIH).
Nem csak szükségtelen, hanem kifejezetten káros lehet a túlzott mennyiségű antioxidáns-bevitel - figyelmeztet a betegség-megelőzési divathullámokkal együtt járó jellemző túlkapások veszélyeire dr. Bíró György professzor, az MTA Élelmiszer-tudományi komplex bizottságának tagja.
Kíváncsi vagy rá, hogyan maradhatsz egészséges tavaszszal is? Nyolcrészes sorozatunkból megtudhatod! Ismerd meg te is a leghatásosabb gyógymódokat, és gazdagodj hasznos tippekkel. A harmadik részből minden kiderül, amit a túlsúlyról tudni kell.
Kíváncsi vagy rá, hogyan maradhatsz egészséges tavasszal is? Nyolcrészes sorozatunkból megtudhatod! Ismerd meg te is a leghatásosabb gyógymódokat, és gazdagodj hasznos tippekkel. A második részből megtudhatja, mennyire egészséges a szíved. Szívünk épségéért a genetikai tényezőkön kívül mi is felelünk. Hogy mennyit mozgunk, vagy hogyan étkezünk mind befolyásolják szervezetünk, így szív- és érrendszerünk működését is. Tesztünkből most megtudhatod, jelenlegi életmódod mellett mit tehetnél még szíved egészségéért
Ha valaki soha nem ivott szeszt, idősebb korára, szívének védelme érdekében ajánlható a mérsékelt alkoholfogyasztásra rászoknia. Erre a korábban már vitatott véleményre Dana E. King amerikai kutató és munkatársai találtak biztató, új adatokat.
Nem kell - sőt, szerintem nem is szabad - éhesnek lenni, ahhoz hogy lefogyjunk. Számomra nem létezik diéta, csak egészséges étrend" - véli Katus Attila, többszörös aerobik világbajnok és életmódszakértő.
Sonkafőzés