Amíg tart a zöldségidény addig készítsünk lecsót. Majd tekerjük bele a sült husiba.
Hozzávalók:
4 szelet karaj
1 db tojás
2 evőkanál olaj
2 fej vöröshagyma
2 kiskanál fűszerpaprika
50 dkg paradicsom
1 kg paprika
4 gerezd fokhagyma
zellerzöld
só, bors
Egy serpenyőben olajon megpároljuk a félfőre vágott hagymát, hozzáadjuk az apróra vágott paprikát, majd fűszerpaprikával, sóval és zúzott fokhagymával ízesítjük, majd hozzáadjuk a feldarabolt paradicsomot és összefőzzük. A húst kiterítjük. Sózzuk, borsozzuk, betakarjuk zellerlevéllel, ízesítjük fokhagymával és kiklopfoljuk. A lecsóba ütjük a tojást, és az így kapott tojásos lecsót a húsba töltjük. Alufóliába csomagoljuk, majd 180 fokos sütőben 40-50 perc alatt készre sütjük.
rtlklub