HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > MOBIL > Pannon hírek

Nagy változások előtt áll a Pannon, és nem csak arról van szó, hogy a nevét Telenorra változtatja. Anders Jensen, a mobilszolgáltató vezérigazgatója elmondta, mi áll az új név mögött, és milyen más változásokra készülnek.
Szerdán még csak annyit lehetett tudni, hogy a Pannon 2010-ben összesen 3 milliárd forinttal akarja csökkenteni a kiadásait. A mobilszolgáltató gyorsan talált megoldást, első körben megválik nagyjából 200 alkalmazottól.
Vizsgálatot indít a GVH, a Fogyasztóvédelmi Hatóság, nyomoz a rendőrség, soron kívül vizsgálódik az adatvédelmi ombudsman PPO-ügyben. Az ügyfelek közben tüntetést szerveztek az Investech székháza elé, de csak a szervező jelent meg. Közben a Pannon is úgy döntött, hogy felbontja a PPO-val kötött szerződést.
Magyarországon is megjelent a MiFi, a zsebben hordható mobil hotspot. A Novatel MiFi2352 nevű eszköz elsősorban azoknak jöhet jól, akiknek nincs a laptopjukban beépített hspa-modemük, és nem akarnak - vagy terepen végzett munkájuk miatt nem tudnak - kilógó usb-s modemet használni.
Augusztusban 853 ezer gigabájt adatforgalom volt a magyar mobilhálózatokon. A T-Mobile adatforgalma érezhetően nőtt.
Rémhírrel jelentkezett egy olvasónk, a hétfőn feltöltött Pannonos kártyáján az egyenleg kedd reggelre mínusz 531 forintra zuhant, noha csak egyszer telefonált és egy sms-t küldött. A Pannon közeli üzletében Miskolcon elárulták, hogy reggel óta több ügyfél is hasonló a panasszal fordult hozzájuk. Mást azonban nem mondtak az ügyfélnek.
Anders Jensen váltja Ove Fredheimet a vezérigazgatói székben.
25 millió forint a hallássérültek rehabilitációjára.
Várható és váratlan ajánlatok a Pannontól.
Az elmúlt időszakban ismeretlen elkövetők több mobiltársaság ügyfelei sérelmére követtek el visszaéléseket, kicsalva tőlük frissen vásárolt Feltöltőkártyáik kódjait.
A Vodafone megvette a digitális műsorszórásra kiírt pályázat dokumentációját, de csak azért, mert érdeklik a részletek. A Pannon ugyanakkor elmondta, hogy már nem vizsgálja az indulás lehetőségét.
Magyarországon egyedülálló akcióval jelentkezik tavasszal a Pannon: hat hónapon keresztül havonta egy hetet visszakap minden új Praktikum vagy djuice kártyás20 előfizető, aki április 1. és május 18. között köt új előfizetői szerződést. Az ajándék hetek időtartama alatti teljes beszéd-, SMS-, MMS- és adatforgalom árát a Pannon visszatölti az ügyfél egyenlegére.
A Pannon a hagyományt folytatva 2007 decemberében is nagy összegű, 25 milliós adományt nyújt gyerekeknek maga és partnerei nevében.
A hazai nagysebesség-verseny folytatódik.
Egyedül a zöld szolgáltató részesedése növekedett.

Következő Utolsó