HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > MOBIL > Pannon hírek > Vezetőt vált a Pannon

t: 5712

Vezetőt vált a Pannon

Anders Jensen váltja Ove Fredheimet a vezérigazgatói székben.

A Pannon ma bejelentette, hogy igazgatótanácsa Anders Jensent nevezte ki a cég vezérigazgatójává. A szakember 2009. április 1-jén Ove Fredheim helyét veszi át.

"Örömmel jelentem be, hogy Anders Jensent neveztük ki a Pannon új vezérigazgatójává. Anders rendelkezik azokkal a képességekkel és tapasztalattal, ami elengedhetetlen a Pannon eredményes irányításához, csakúgy mint ahhoz, hogy új üzleti területeket aknázzon ki egy olyan piacon, ahol a SIM-kártya penetráció már most több, mint 110%-os" - mondta el Jan Edvard Thygesen, a Pannon igazgatótanácsának elnöke, a Telenor közép-kelet európai tevékenységéért felelős vezetője.

"Megtiszteltetés számomra, hogy olyan cégnél folytathatom szakmai karrieremet, amely bizonyította, hogy eredményesen nyújt mobilszolgáltatást a magyar lakosság több mint egyharmadának. Elismeréssel figyelem a Pannon eddig elért eredményeit, és várom, hogy mielőbb megismerkedhessek a Pannon munkatársaival" - nyilatkozta Anders Jensen.

Anders Jensen 2007-től a Telenor bangladesi leányvállalata, a Grameenphone vezérigazgatójaként tevékenykedett, mely egyben Banglades legnagyobb mobilszolgáltatója. Ezt megelőzően 2005-től a Telenor Sweden marketing vezérigazgató-helyetteseként és a lakossági piacért felelős vezetőjeként dolgozott. Kilenc év tapasztalattal rendelkezik az internet és a telekommunikáció területén, melyet olyan cégeknél szerzett, mint az Europolitan, a Vodafone és a Telenor. Emellett számos évet töltött FMCG területen is.

"Szeretném megragadni az alkalmat, hogy kifejezzem elismerésemet Ove Fredheimnek, aki jelentős szerepet játszott abban, hogy mind a Pannon, mind a mobilkommunikációs szolgáltatások közel kerülhessenek a magyar előfizetőkhöz" - mondta el Jan Edvard Thygesen.

"Az elmúlt öt év remek lehetőséget biztosított számomra arra, hogy megtanuljam, hogyan működhet egy cég a kiélezett mobilpiaci versenyben. Szeretnék köszönetet mondani minden ügyfelünknek azért, hogy minket választott, és kollégáimnak a magas színvonalú munkáért, amit a Pannonnál végeznek. Biztos vagyok benne, hogy a Pannon jó úton halad, és sok sikert kívánok utódomnak" - nyilatkozta Ove Fredheim.

Ove Fredheim Norvégiában, a Telenor Csoporton belül folytatja karrierjét.

mobilarena.hu

2009.03.10

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok