HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > MOBIL > Pannon hírek > Nem indul a Pannon a digitális műsorszórás tenderén

t: 3371

Nem indul a Pannon a digitális műsorszórás tenderén

Múlt héten a Pannon azt nyilatkozta az Indexnek, hogy vizsgálja a digitális műsorszórás tenderén való indulás lehetőségét, a társaság azonban megváltoztatta álláspontját, és közölte lapunkkal, hogy nem vették meg a pályázati kiírás dokumentációját, és biztosan nem indulnak a tenderen.


A pályázóknak az ajánlatokat 2008. április 24-én, 11 óráig kell leadniuk, tehát legkésőbb jövő csütörtökön kiderül, hogy az Antenna Hungárián kívül bárki más is érdeklődik-e a digitális televíziós műsorszórás iránt.

A Vodafone megvette a pályázati anyagot, mert ebből sok minden kiderül a mobiltévézésről. „A pályázati anyagot fontos dokumentumnak tartjuk a digitális műsorszórás jövője szempontjából, amely meghatározza a digitális mobiltelevíziózást is, ezért természetesen megvettük a pályázati anyagot, hogy a részletes kiírást és feltételeket közvetlenül megismerhessük.” - nyilatkozta az Indexnek a Vodafone sajtószóvivője.

A Vodafone azonban elzárkózott a tenderen való indulástól, mint elmondta, jelenleg nem fókuszál a digitális földfelszíni sugárzásban való önálló részvételre.

index

2008.04.21

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok