HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > MOBIL > Pannon hírek > Idén is jótékonykodott a Pannon

t: 5749

Idén is jótékonykodott a Pannon

25 millió forint a hallássérültek rehabilitációjára.

A Pannon már évek óta az üzleti partnerei és az ügyfelei karácsonyi ajándékára félrerakott pénzt jótékony célra fordítja. Ez évben az adományt a Hallássérültek Rehabilitációjáért Küzdők Egyesülete (HARKE) kapta.

A kedvezményezett kiválasztását egy nonprofit alapítvánnyal együttműködésben végezte a szolgáltató, hogy a független és szakértő harmadik fél által váljon a támogatás és annak célja átláthatóvá és még hitelesebbé.

A HARKE az adományt az Egyesült Államokban kifejlesztett ECLIPSE alkalmazás honosításának befejezésére és öt beszédíró-gyorsíró oktatására fordítja, 2009 nyarának végéig. Beszédíró-gyorsírók segítségével az élő beszéddel azonos sebességű írásos tolmácsolás valósítható meg, ami a hallássérültek általános társadalmi integrációjában nyújthat nagy segítséget.

A Pannon karácsonyi adománya egy már megkezdett, ám forráshiány miatt megszakított technológia és szolgáltatás továbbfejlesztését, valamint azok működtetését teszi lehetővé. A mostani adományozás szorosan kapcsolódik az idei e-befogadás évéhez, melynek célja a digitális felzárkóztatás elősegítése.


nonstopmobil.hu

2008.12.16

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok