HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > MOBIL > Pannon hírek > Olcsó roaming 20 forintos telefonnal

t: 3731

Olcsó roaming 20 forintos telefonnal

Várható és váratlan ajánlatok a Pannontól.

Csökkennek a roaming tarifák

Nemrégiben írtunk már az Európai Unión belüli új roaming-tarifa szabályzásról , így nem ért minket meglepetésként a Pannon bejelentése, miszerint náluk is hamarosan csökkenek a tarifák. Becsületükre legyen mondva, hogy az ármérséklődés okát nem próbálták mással palástolni.

Tehát 2008. augusztus 30-tól kezdve az Európai Unió országait, valamint Norvégiát, Liechtensteint és Izlandot is magában foglaló 1-es roaming zóna országaiban a hívásindítás percdíja bruttó 127,2 Ft-ra, a hívásfogadásé pedig bruttó 60,9 Ft-ra csökken.

A nyaralókra gondolva azonban a Pannon ezt megelőzően is kedvező roaming tarifákat ajánl azon ügyfeleinek, akik szeretnének nyaralásuk alatt is kapcsolatban maradni szeretteikkel: ilyen a korábban már bejelentett Roaming Hazahívó, a Roaming Utazó és a Roaming Nagyutazó csomag.

A 2008. július 1-jén indított és szeptember 1-jéig megrendelhető Roaming Hazahívó szolgáltatás esetében a szolgáltatást megrendelő ügyfelek 30 napon keresztül bruttó 70,8 Ft-os percdíjért kezdeményezhetnek hívásokat az 1-es roaming zónában, tehát az eddigiekhez képest mintegy 50%-kal kedvezőbb díjjal telefonálhatnak a szolgáltatás aktiválásától kezdve 30 napon át.

Természetesen augusztus 30-tól kezdődően e szolgáltatás percdíja is csökken majd: aki augusztus 30-án vagy szeptember 1-jén rendeli meg a szolgáltatást, még többet takaríthat meg. A szolgáltatást a számlás előfizetéssel rendelkező ügyfelek vehetik igénybe, egyszeri bruttó 1200 Ft-ért.20 telefon, 20 forint

Megtévesztő címünk valójában a Pannon 2008. augusztus 5. és szeptember 14. között futó akciójára hívja fel a figyelmet, amelyben új lakossági számlás előfizetést vásárló ügyfelek 20 Ft-ért választhatnak 20 készülék közül.

A pontos készüléklista jelen pillanatban nem áll rendelkezésünkre, csupán két modellt emeltek ki: a Samsung E250-et és a Sony Ericsson T280i-t, utóbbihoz Bluetooth headsetet is adnak ajándékba.


nonstopmobil.hu

2008.08.06

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA
Két igazán nyerő készüléket is megkaparinthatunk csupán 20 forintért
Két igazán nyerő készüléket is megkaparinthatunk csupán 20 forintért

Legfrissebb magazinok