HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > MOBIL > Pannon hírek > Karácsonyi ajándék a Pannontól és partnereitől

t: 3297

Karácsonyi ajándék a Pannontól és partnereitől

A Pannon a hagyományt folytatva 2007 decemberében is nagy összegű, 25 milliós adományt nyújt gyerekeknek maga és partnerei nevében.

„Az év végén szokásos kisebb-nagyobb üzleti ajándékok küldése helyett a Pannon 25 millió forint értékű adománnyal támogatja a nehéz sorsú és sérült gyerekeket segítő Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálatot. Az ajándékot partnereink nevében is adjuk” – mondta Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat fóti lovasterápiás központjában a december 19-i ünnepélyes átadáson.

A Pannon és partnereinek adománya egy lovasterápiás terem felépítését teszi lehetővé Fóton, így a kezeléseket télen is meg tudják tartani a hetente odalátogató 120 sérült gyermeknek. „A terápiás lovaglás az értelmileg akadályozott, autista, részképesség problémákkal küzdő, látás- és hallássérült, magatartászavaros, valamint beszédproblémákkal küzdő gyerekek és fiatalok komplex fejlesztését segíti. A Pannon adományából megépülő fejlesztő- és előadóterem végre méltó környezetet teremt a gyerekeknek és terápiás szakembereknek egyaránt” – tette hozzá dr. Edvi Péter, a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat alapító elnöke.


mobilarena.hu

2007.12.20

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok