HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > FÉRFI > Csináld magad!

A napos idő beköszöntével előtérbe kerül a kertünk és a vele járó munka. Az egyik legelső és rendszeres kerti munka a fák, sövények, bokrok metszése. Öszegyűjtöttünk néhány szerszámot, amelyekkel játszi könnyedséggel megoldhatjuk a kilógó, túlnőtt ágak problémáját.
A Metal-Sheet készgarázsokat lapra szerelve készítik el és szállítják a helyszínre. Így Önnek két-három héten belül munka, fáradtság és vesződség nélkül új garázsa lehet, hogy autója felett is fedél legyen. A garázs több színben kapható, akár oldalanként is váltakozhatnak színei.
A Metabo PowerCutter Li segítségével minden kerti munka elvégezhető. Alkalmas sövények utólagos megmunkálására, továbbá buxus és levendula, valamint a puha élő és száraz ágak tiszta vágására. A forgó késsel kényelmesen és gyorsan lehet dolgozni minden irányban.
A viharosan emelkedő energiaárak miatt egyre fontosabb és nagyobb szerep hárul az épületek hőszigetelésére és termikus védelmére. Az alacsony energiafogyasztás leginkább a tetők, külső falak, a padlók és az alagsorok kiváló hőszigetelésével érhető el.
Már javában tapossuk a telet és a vele járó fűtési szezont. Érdemes még azzal foglalkoznunk, hogy valahogy spóroljunk, takarékoskodjunk a gázzal, fűtéssel? A válasz határozottan: igen! Számolgassunk, hogy milyen eszközzel érdemes fűteni? Igen!
A Trimo cég tetőburkolati újdonsága a Trimoform tetőcserép. A korszerű cseréppel gyorsabban és egyszerűbben lehet tetőt fedni, mint a korábbi anyagokkal. A Trimoform könnyű és tartós, védi otthonát, természetbarát és esztétikus. A holnap cserepe.
Napjaink egyik legmodernebb és legelterjedtebb szigetelési módja a gipszkarton, üveggyapot szigetelés. Javában tapossuk a telet, így összeszedtük, hogy milyen érvek állnak a gipszkarton mellett. Saját kezűleg is elkészíthetjük szigetelésünket, de előbb az előnyei!
Poros, piszkos a garázs vagy pince padlója? A Sikafloor 2530 W-vel minden problémát megoldhat. A kiváló minőségű bevonattal könnyen tisztíthatóvá válhat a padló. Nem lesz többé, ragacsos, poros, piszkos, még a pince is csillogni fog. Egyszerűbb, mint a festés.
Az Inku Refresh nem csupán a modern esztétikai, komfortbeli és technikai követelményeknek felel meg, hanem hozzájárul a kellemes és egészséges otthoni környezet kialakításához. Legyen otthonunk mentes a káros anyagoktól és éljünk tiszta levegőben.
A Toplax anyag-összetételű fürdőkádak világszerte kezdenek elterjedni. Ez az új anyag egyesíti az autógyártásból átvett ABS műanyag és szaniterakril kedvező tulajdonságait. A Toplax szerkezete kemény, strapabíró, felülete ragyogó fényű, kellemes tapintású.
Akár minigarzonunk van, akár többszintes házunk, kincset ér minden, a rendelkezésre álló helyet maximálisan kihasználó bútordarab. A képen látható asztal például alig foglal helyet, mégis tökéletes számítógép-kuckó. A klaviatúra tartót betolva például még sarokpolcnak is kiváló.
A tél közeledtével egyre fontosabb lesz a lakásunk, házunk szigetelése. Milyen állapotban vannak a nyílászárók? Cserélni kell? Vagy csak felújítani? Ha nem tudjuk lecserélni ablakainkat, ajtóinkat, akkor is van néhány lehetőségünk, hogy kizárjuk a hideget.
A hazai barkácsáruházak többségében egy ideje kaphatók az ütésvédő, rugalmas burkolatok. Jó látni, hogy egyre több játszótér és sportpálya lesz biztonságosabb és használata családi környezetben is elterjed. A játszóterek esetében már kötelező.
A lakásépítéseknél és a lakások felújításánál egyre divatosabbak a mozaikkal burkolt felületek. Jellemzően fürdőszobákban, konyhákban, medencékben és gőzkabinokban fordulnak elő, de igény szerint a lakás más részein is találkozhatunk velük, akár díszítési céllal is.
Sok lakásban előfordult már, hogy a rosszul bekötött lefolyó miatt az egész kádat ki kellett bontani. Pedig van egyszerűbb megoldás is: pattintós vagy mágneskapcsokkal megoldhatjuk a burkolatok mögötti szerelvények ellenőrzését, a mosógépek és a fürdőkád bekötéseinek vizsgálatát, a rejtett vízóra leolvasását.

Következő Utolsó