HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > FÉRFI > Életforma

Rosszabb lehet a szex az alkoholfogyasztástól?
Korábban írtunk már kifejezetten páncélszekrényekről is, ám ezúttal arra voltunk kíváncsiak, hogy akik az értékeik közé sorolják fegyvereiket, azok milyen luxustárolók közül tudnak választani. Egy komolyabb modell akár 7 millió forintba is kerülhet.
Korunk örökzöld témái a fogyás és a fogyókúra a nyár közeledtével még inkább aktuálissá válnak. A férfiaknál a súlygyarapodás igen látványos velejárója a sörhas, melytől sokan szabadulnának. De hogyan?
Példás összefogásnak lehetettek tanúi a napokban a soltvadkertiek, melynek eredményeként sok idős, rászoruló ember jutott tüzifához, ami igen nagy segítséget jelent a tél beköszöntével. A soltvadkerti Jobbik, a helyi önkormányzat családsegítője és az Új Magyar Gárda kiskunhalasi Pongrácz Gergely szakaszának együttműködése révén valósult meg a program.
Fél tucat indokot találni arra, mi bírja csalfaságra a férfit, és mi a nőt.
Amit ismerünk, attól nem tartunk – foglalják össze a párválasztás egyik általánosságát a szexológusok.
Az igazi romantikának legalább annyi köze van a hollywoodi álomgyárak alkotásaiban megismert nyálas-csöpögős hepiendekhez, mint Petőfi Sándornak az emohoz. Majd ő tudja.
A legjobb szeretők az olaszok, a legrosszabbak a németek – derült ki egy angol közösségi internetoldalon, ahol több tízezer nő mondhatott véleményt a férfiakról. Bár a magyarok nem lettek dobogósak, ám kiderült, hogy hazánk fiai rendkívül gálánsak.
Nemcsak a külső játszik szerepet abban, hogy ki a szexis, s ki nem. Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a férfiakat csak a telt keblek, a hosszú szőke haj és a formás, pici popsi vonzza. A hibás feltételezésekről C. Molnár Emma párkapcsolati szakértővel beszélgettünk.
A női léleknek és magabiztosságnak szüksége van az elismerésre. Fontos, hogy olyan bókokat is kapjunk, amiről tudjuk, hogy nem feltétlenül igazak? Dr. Almássi Kitty pszichológus véleményét kérdeztük.
Gyakran a legegyszerűbb dolgok tűnnek a legbonyolultabbnak. Mint például a férfi.
Almási Kitty pszichológussal az apakomplexusról beszélgettünk.
Több mint másfélszeresére nőtt az elmúlt negyven évben a középkorú férfiak halálozási aránya Magyarországon: 2004-ben csaknem 11 ezerrel több férfi halt meg, mint 44 évvel ezelőtt. Az okok között van a munkahelyi stressz, a megélhetési bizonytalanság, a rivalizálás és a szorongás.
Úgy szeretnéd ismerni őket, mint a tenyeredet? A lelkükbe, a szívükbe és a veséjükbe akarsz látni? Hogyan működnek a férfiak? Íme a használati utasítás!
A férfin egyértelműen látszik, ha a csaj bejön neki. Ha viszont olyasmit lát, ami nem a gusztusa szerinti, akkor amilyen gyorsan tűzbe jött, olyan gyorsan el is megy a kedve a hancúrozástól. A csinos női test felvillanyozzák, a kellemetlen meglepetések viszont lelohasztják.

Következő Utolsó