HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > NŐI > Szex

Amikor azt hiszed, már minden pozitúrát ismersz és próbáltál, véget ér a szexuális életed. Íme néhány újdonság, amelyeket érdemes kipróbálnotok!
Sokaknak okoz gondot – és manapság már nem csak az életkor előre haladtával – a csökkenő szexuális vágy és az ellaposodó szerelmi élet. A nők nagy része kevésbé vagy egyáltalán nem elégedett a hálószobában, ennek ellenére mégis sokan mondják, hogy minden rendben van, pedig az igazi gyönyört egy világ választja el attól, amit Ők valójában tapasztalnak.
A hosszú kapcsolatokban és a házasságban elsősorban a rutin teszi tönkre a viszonyt, és nincs ez másként az ágyban sem. Adunk 10 tippet minden anyukának, melyekkel feldobhatják a párkapcsolatukat és a szexet.
Bár elsőre ijesztőnek tűnhet a kikötözős szex, ha körültekintően csinálják, nagyon izgató lehet. Most eláruljuk a legfőbb szabályokat, hogy partnereddel közösen próbálhassátok ki ezt az izgalmas játékot!
San Fransisco mindig is a nyitottságáról volt híres az Egyesült Államokban, de lakói még így is meglepődtek, amikor kiderült: vibrátormúzeum nyílik városukban.
Bár minden nő legintimebb testrésze úgy tökéletes, ahogy van, létezik néhány igazán különleges darab. Íme a legérdekesebb vaginák!
Nem tudod mivel csábíthatnád el a pasidat Valentin-nap? Segítünk, hogy igazi szexistennőként csábíts a szerelmesek éjszakáján!
Júlia és László nyolc éve házasok. Látszatra minden rendben volt közöttük, ezért a nő igencsak meglepődött, amikor kiderült, férje megcsalta. Ráadásul anyósa szerint mindenről Júlia tehet.
Nem kell feltétlenül gyógyszert szedned ahhoz, hogy fellendítsd a szexuális életed. Íme néhány természetes afrodiziákum.
A szexuális probléma vagy zavar az - aktus bármely pontján tapasztalod is - visszatarthat az együttlétektől. Bemutatjuk a legégetőbb problémákat, a mögöttük felsejlő okokat, és a lehetséges megoldásokat is.
Létezhet-e igaz barátság férfi és nő között? Van, aki esküszik rá, hogy igen, míg mások azt állítják: az egyik fél mindig többet akar.
Sokakkal előfordul, hogy munka közben, a nagyobb étkezések között kedvük támad valamit enni: csokoládét, kekszet, hideg húst vagy pizzát.
A közös masszázs az együttlét egyik legmeghittebb formája. Ilyenkor szavak nélkül is kifejezhetjük a másik iránti szeretetünket, törődésünket, ráadásul segít megerősíteni vagy akár meg is újítani kapcsolatunkat partnerünkkel.
Vajon mennyi idő kell a jó szexhez? A tudósok szerint elég tíz perc, míg a gyakorló szexelők felhördültek: szerintük ennyi még bemelegítésnek is kevés. Hajdú Péter (32) és Sarka Kata (21) szerint órákig örömet szerezni: ez az igazi!
WASHINGTON – Tíz perc lepedőgimnasztika elég a gyönyörhöz – állítják tudósok a Journal of Sexual Medicine című patinás amerikai szaklapban.

Következő Utolsó