HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > AUTÓ-MOTOR > Autós hírek

Norbert (28). A Zengő Motorsport pilótáját rengeteg magyar szurkoló kísérte el a határon túlra.
Ahogy Genfbe menet elnéztem, a B osztály legfrissebb, kecskeméti kiadása bejön a jól szituált anyukáknak, mert elég sokat lehet belőle látni az utcán. Azt hiszem, ezt a modellcsaládot eddig is az ő érdeklődésük tartotta életben, a férfiemberek nem túlzottan tudnak érte lelkesedni, még akkor sem, ha elismerik: praktikus.
Régi hagyomány a Volkswagennél, hogy kis fogyasztású autókkal igyekeznek igazolni mérnöki tudásukat. A 3 literes fogyasztású Lupo óta azonban leginkább csak tanulmányautókat láttunk ebben a műfajban – egészen mostanáig. A német óriásvállalat ugyanis betartotta az ígéretét: szériagyártásba küldik az XL1-est, amelyet eddig csak prototípusként láthattunk.
Korábban titokként kezelték a rendőrautó átalakításokat, most azonban az Opel Astra matricázásáról, fényhíd- és rádió beszereléséről maga az ORFK közölt képeket.
A márkaszerviz átver, becsap, és olyan munkát is kifizettet, amit el sem végzett. A legtöbb autós ezzel indokolja, hogy miért választja a független műhelyeket az ezekhez képest sokszoros áron dolgozó márkaszervizek helyett. Körülnéztünk az egyik legnagyobb hazai importőr hasraütésszerűen kiválasztott szervizében, hátha kiderül, miért fog vastagon a ceruza a márkaképviseletekben.
Eddig rejtegették és csak tesztutakon elkapott lesifotókon láthattuk, most viszont hivatalosan is bemutatta a Mercedes gyár a legújabb csodaautót, a CLA-t.
Az Ibiza Cupra első generációja 1997-ben jelent meg az utakon, és a dinamikus Cupra modellek azóta a SEAT márka egyik ikonjává léptek elő. A sztori következő fejezetét írja most az új Cupra, amiben valóban színvonalas a technika: az 1.4 TSI turbós-benzinmotor egy igazi kompakt erőmű
Ekkora ménessel az istállóban már nem akar jaszkarizni az ember
A Subaru minden nehézséggel felveszi a küzdelmet, amit a város, vagy a terep csak kínálhat
Látványosan trükköznek az eladási adatokkal az európai autókereskedők, különösen Németországban. Az önregisztráció önmagában nem torzítja a piacot, de arányeltolódást okoz, mindezt azért, hogy néhány kereskedő extra bónuszt vehessen fel. A Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete szerint valószínűleg a hazai piacon is akadnak ügyeskedők, de hosszabb távon ennek nincs hatása.
Valójában csak terepcuccba bújtatták a következő Imprezát
Ha az Insignia a valaha gyártott legjobb villámos autó, akkor a Zafira Tourer a második
320 kilométer per órás sebességgel száguld, mégis teljesen "zöld" az új Porsche Spyder.
A floridai űrhajósoknak biztosított egy éves használatra Corvette-eket Jim Rathman Chevrolet márkakereskedése, a most eladásra kínált 1967-es modellévű példányt Neil Armstrong kapta, aki az első ember volt, aki a Hold felszínére lépett.
Megérkezett az ideális vevő. És csak tanulni lehet tőle.

Következő Utolsó