HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > AUTÓ-MOTOR > Autós hírek > Michelisz idegenben is otthon

t: 5859

Michelisz idegenben is otthon

Norbert (28). A Zengő Motorsport pilótáját rengeteg magyar szurkoló kísérte el a határon túlra.


Rengeteg szurkolója van Michelisznek

A Budapesttől mindössze 170 kilométerre található Slovakiaring lelátói kis túlzással a csapat színeibe: narancssárgába és feketébe borultak. Mindenki a jövő heti mogyoródi Magyar GP-re hangol már.
„Jól esik, hogy ide is elkísértek a hűséges rajongóim, sokat jelent számomra a felém áradó szeretet – ismerte el Michelisz, aki az időmérőn a 3. helyet szerezte meg, így a vasárnapi futamokon a 3. és a 8. helyről rajtolhat. – Ez a szezon sajnos nem jól kezdődött, rengeteg technikai problémával küszködtünk. Azonban erőt ad, hogy az emberek hisznek bennem.”

Szüksége is van a magyar versenyzőnek a biztatásra, hiszen ezúttal is rosszul kezdődött számára a hét vége – az első szabadedzés végén, akár csak két hete Marokkóban, kigyulladt a Hondája. A kipufogót tartó gumibak kapott lángra. A tüzet eloltották, az alkatrészt kicserélték. A szurkolók abban reménykednek, a vasárnapi futamokon (Eurosport, Duna TV 14.30) nem lesz gond.

„Az ország minden szegletéből útra kelünk és az ezer kilométeren belüli helyszínekre minden évben elkísérjük Norbit” – mesélte Gábor (38), aki lelkes csapatával zászlókkal, molinókkal, dudákkal felszerelkezve érkezett a helyszínre. Néhányan különleges fejfedőt, és frizurát is kreáltak maguknak, rajtuk nem múlhat a siker

blikk.hu

2013.04.28

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok