HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Szépségápolás > Nyári körömdivat

t: 4518

Nyári körömdivat

Kérlek, pár szóban mesélj nekünk a kéz és a láb megfelelő ápolásáról!

A rendszeres kézbőr, láb- és körömápolás manapság hozzátartozik a napi megjelenéshez. Az otthoni ápolással az a gond, hogy nem feltétlenül találják meg az emberek azokat az anyagokat, amelyek valóban segíthetik a bőrük és a körmük megfelelő ápolását. Én azt javaslom mindenkinek, hogy keressenek meg szakembert, aki ebben maximális segítséget tud nyújtani.

Miben más a tavasz-nyári időszak az ápolás és a körömdíszítés szempontjából?

A nyár közeledtével a kéz mellett előtérbe kerülnek a lábkörmök is. Nagyon fontosnak tartom, hogy a körömdíszítések a kézen és a lábon megegyezők legyenek, vagy ha színeket használunk, akkor azokat nagyon hasonló árnyalatúra fessük. Elengedhetetlen a formák egyezősége és az, hogy az öltözékünkhöz passzoljanak a viselt körmök.

Milyen körömtrendekről beszülhetünk idén?

Az idei divatszínek a mogyoróbarna, a bézs, a pink, a zöld, a világoskék, ami a farmeros szezonhoz rendkívül jól illik. Egy díszített köröm esetében ezeknek a színeknek az erősebb árnyalatai is nagyon jól kombinálhatók, a színhatások variálásával még esztétikusabbá tudjuk varázsolni körmeinket. Díszítés szempontjából minden megengedett, akár a virágminták, színes anyagok, zselé- vagy porcelán használata is. Tulajdonképpen a körmös kreativitásán és a vendég igényén múlik, hogy ki milyen körmöt visel. A formák tekintetében előtérbe kerül az ovális és a mandulavágású köröm, ettől függetlenül a szögletes köröm sincs háttérbe szorítva. Én azt javaslom, hogy akinek jól áll az ovális köröm is, az idén inkább viselje azt, mert az a trendi most.

A lábköröm festésénél kell külön figyelni valamire?

Általában jellemző, hogy a hüvelyujjak túl szélesek, ezért a lakkozásnál lehet egy kicsit csalni, és különböző technikákkal keskenyíteni azt. Figyelni kell arra is, hogy a körmökön kívül maga a láb is szépen legyen ápolva. Nem túl esztétikus látvány, ha gyönyörű körmök mellet valakinek repedt a sarka.

rtlklub

2007.04.20

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok