HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Szex > Nőknél vonzó és izgató, férfiaknál taszító

t: 3417

Nőknél vonzó és izgató, férfiaknál taszító

A homoszexuális hajlam kamaszkor körül tudatosul a fiatalokban. Utólag gyermekkorukban is találnak utaló jeleket, de ezek csak később nyerik el értelmüket. Serdülőkorban a szexuális érdeklődés tombolásakor nem lehet nem észre venni, ha valaki a saját neme iránt vonzódik inkább. A fiatal sokáig maga előtt sem meri vállalni az érzéseit, szorong, fél az eltévelyedésétől, a környezete megvetésétől.

Ha két kamaszlány sülve-főve együtt van, kézen fogva mennek az utcán, puszit adnak egymásnak, abban semmi feltűnő nincs, de ha két fiú sokat együtt mutatkozik, akkor már biztosan "deformáltak".

A legtöbb nő, ugyanúgy viseltetik a leszbikus nők iránt is, de a férfiak többsége a homoszexuális nőket érdekesnek minősíti. Az egy férfi és két nő részvételével folytatott nemi játék látványa a férfiaknál erekciót idéz elő, ezzel ellentétben két férfi és egy nő szeretkezése lehangoló a nők számára.

A nőkre szinte felüdítőleg hat, ha van egy meleg barátjuk. Mély és őszinte kapcsolat, szorongások, kötelezettségek, s a legfőbb, szexuális érdeklődésmentes tiszta kapcsolat ez. Nincs rivalizálás, nincs féltékenység, és nincsenek "kavarások" sem. A férfiak viszont nem szívlelik a homoszexuálisokat. A srác erotikus érdeklődése agresszívvá teszi a kiszemelt heteroszexuálist. Kellemetlen ez az érdeklődés, a hetero nem tud vele mit kezdeni. A férfiak toleranciája azért is csekélyebb, mert a köztudatban nagyon erősen él az a tévhit, hogy a homoszexuális csábítás homoszexuálissá tesz. Ezért is igyekszenek távol tartani magukat a meleg hímtársaiktól.

A homoszexualitás oka genetikus, nem lehet ellene védekezni, nem lehet meggátolni. Egyet lehet vele tenni: ELFOGADNI....

eltforma.hu

2006.02.05

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok