HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Divat > Férfi frizura divat

t: 20056

Férfi frizura divat

A férfi frizura legfőbb vonzerejét Franck Provost így fogalmazta meg: Bonyolultság és tiszta vonalak, szín és vágás mind azt szolgálják, hogy tökéletes harmóniát alkotva keretezzék az arcot, erősítsék a tekintetből áradó személyiséget.

Szerinte a férfiak az idei szezonban visszatérnek majd a hosszabb fazonokhoz. A haj hossza, a fejtetőről indulva egészen a fülig ér, kicsit betakarva azt. A vágások nem élések és hegyesek. Visszatér a természetes szárítás, minimális, lágy zselét használva. Akik ragaszkodnak a rövid fazonokhoz, vagy arcformájukhoz, egyéniségükhöz az illik jobban, azoknak is javasol néhány újítást Franck Provost.

Íme néhány divatos fazon az idei tavaszra, nyárra:


Gabriel


A vágásnál kívül hosszabb tincseket hagyva kell megritkítani a haj tömegét, lehetővé téve így különböző fazonú beszárításokat. A szárításkor wax-ot ajánl a fazon rögzítéséhez.


BronzeFranck Provost férfi ideálja sokarcú. A barna bőrű, délies típusú uraknak olyan fazont ajánl, mely mindenféle szituációban vonzó külsőt biztosít, s könnyen kezelhető viselet. A végleges frizura kialakításához kevés wax-ot kell használni.


StephenLenyűgöző tekintet! Kétségtelen charme-ja van! Rövid, aprólékosan kidolgozott, markáns, szinte szálanként vágott fazon. Különösen hullámos, illetve göndör hajuknak ajánlott, zselézés nélkül.


2005.04.19

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok