HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Halételek > Polipszalámi

t: 2754

Polipszalámi

A polip lábait levágjuk, majd forró olívaolajban sütni kezdjük, majd hozzáadjuk a fehérbort és apróra vágott petrezselyemmel, valamint fokhagymával ízesítjük.

Hozzávalók:

1 db polip
1 dl fehérbor
2 db cukkini
4 g fokhagyma
1 ek vörösborecet
petrezselyem
olívaolaj
só, bors
friss bagett

Miután megpuhult, alufóliába csomagoljuk, henger alakúra formázzuk és jól lehűtjük. Hűtés után szeletekre vágjuk. A visszamaradt zsiradékon megpirítjuk a vékony szeletekre vágott cukkinit, sóval, borssal ízesítjük, megöntözzük vörösborecettel, majd az így kapott salátával és friss bagettel tálaljuk a polipot.

rtlklub.hu

2008.10.20

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok