HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > AUTÓ-MOTOR > Motoros hírek

Óriás árhullám közeledik felénk. Akinek szükséges, vagy aki tudja, elviszi értéktárgyait a víz elől. De mit tegyen, akinek nem sikerül?
Eddig azt mondtam volna, hogy csak félig. Mostantól viszont teljesen az
Ha nem lenne ennyire béna hangja, akkor senkinek nem lenne kifogása a BMW egyhengeresével szemben
Amerikából hozatták a motorversenyző lakóbuszát
Lebutították a Softailt, hogy megszülethessen a Blackline
Valószínűleg lehetetlen megmondani, melyik a csúcs, de ez a hét siker biztosan a legjobbak közé kerül. Keddtől már Ducatival motorozik a kilencszeres bajnok.
Egy olasz szaklap abszurdnak nevezte a helyzetet, hogy a világbajnok még nem talált csapatot 2011-re. Talmácsi akár 300-600 ezer eurót is fizethet, hogy indulni tudjon a vb-n.
A Moto2 ausztrál futamán 18. magyar elkeseredett, komoly baj van a motorjával, tudása és tapasztalata sem segíti az első tízbe.
Talmácsi 2007-ben és 2008-ban nyert Malajziában, most is bravúrt remél
A pontversenyben hatodik helyen álló Talmácsi Gábor a kilencedik helyen végzett a pénteki első szabadedzésen a Moto2-ben a gyorsaságimotoros-világbajnokság Japán Nagydíján. A legjobb időt a spanyol Julian Simon motorozta. Ez a 17 versenyből álló vb-sorozat 13. futama.
Biztonsági őrök vigyáznak a területre, de senki sem dolgozik a pályán
A versenyen bukó japánon a 200 km/órás sebességgel haladó De Angelis és Redding is áthajtott - a motoros belehalt súlyos agyi és mellkasi sérüléseibe
Bódi Sylvi (29) szerencsét hozott Talmácsi Gábornak (29). A szexi modell tartotta a magyar versenyző feje fölött az esernyőt a rajtrácson a gyorsasági motoros világbajnokság Cseh Nagydíján a Moto2-eseknél. Talma pedig a rajtpozícióján tíz helyet javítva, hatodikként ért célba, és szépen zárta a számára igencsak nehéznek ígérkező viadalt.
Randy De Puniet kettős lábtörést szenvedett, Aleix Espargaro csigolyatörést, a francia gépe ki is gyulladt a Német Nagydíjon.
Schmitt Pál megsegítette az árvízkárosultakat: saját 1942-es motorkerékpárját bocsátotta árverésre, a befolyó összeget pedig jótékony célra ajánlotta föl. A világháborús Harley-Davidson WLA750-ért hatmillió forint adott össze az Erste Lízing és a Fundamenta Lakáskassza. A támogatást az országos jótékonysági kampányt szervező Duna Televízió gazdasági alelnöke vette át.

Következő Utolsó