HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > AUTÓ-MOTOR > Motoros hírek > Ez Talmácsi luxusbusza

t: 7199

Ez Talmácsi luxusbusza

Amerikából hozatták a motorversenyző lakóbuszát

Aki rajong a motorsportért és Talmcsi Gáborért, annak talán megér 50 millió forintot az a luxus-lakóbusz, amit a magyar motoroslegenda használt utazgatásai során. A Rambler most került eladósorba, 65 ezer kilométerével és 424 lóerejével igazi jó vételnek számít - már persze annak, akinek van pénze és szüksége ilyesmire.


A Ramblert 50 millióra tartják

Valószínűleg azonban mi vagyunk többen, akik legfeljebb nézegetik az ilyen ritkaságokat és azon töprengenek, milyen érzés lehet ezzel a busszal elautózni Monacoig. Nem hajt a tatár, mindig van hol álomra hajtani fejünket.

A bőr kárpitozás és a faberakások nyilván alapnak számítanak ebben a kategóriában, mint ahogy a 230 voltos fedélzeti elektromos hálózat is. A busz páraelszívós konyhájában bármelyik háziasszony otthon érezheti magát, a hideg-melegvizes rendszer főzéshez és mosogatáshoz is megteszi, főzni pedig a gáztűzhelyen, ne adj' isten a mikrosütőben is lehet. A megmaradt étel pedig nyugodtan eláll a hűtőben.A személyes higiéniáról a zuhanyfülkében lehet gondoskodni, a vizesblokkhoz természetesen WC is tartozik.A lakóbusz klimatizált, a tempomat és az automata váltó tulajdonképpen már elvárás. Az utas kényelméről a DVD-s és műholdvevős tévé gondoskodik, na meg a CD-rádió, ha pedig mégis aludni szottyanna kedve, a hálófülkében nyugodtan megteheti.

Blikk.hu

2011.02.27

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok