HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > AUTÓ-MOTOR > Motoros hírek > Talmácsi: Katasztrofális a helyzet

t: 5598

Talmácsi: Katasztrofális a helyzet

A Moto2 ausztrál futamán 18. magyar elkeseredett, komoly baj van a motorjával, tudása és tapasztalata sem segíti az első tízbe.

Talmácsi Gábor 22. helyről indult, 18. lett a Moto2 Ausztrál Nagydíján [1] . A 4448 méteres pályán rendezett, 25 körös versenyt Alex de Angelis nyerte - második a brit Scott Redding, harmadik az olasz Andrea Iannone - a győztes San Marinó-i csaknem 43 másodpercet vert a magyarra.

"Katasztrofális a helyzet - nyilakozta Talmácsi. - Az aragoni dobogó után [2] gondolni sem mertem volna, hogy ilyen folytatás vár ránk, azóta egyszerűen bármit változtattunk a motoron, nem lett jobb. Folyamatosan azon agyalok, vajon mi lehet a gond a géppel, mert hogy valami komoly gond van, az biztos. Eddig bármilyen is volt a beállítás, képes voltam hozzátenni a tudásomat, tapasztalatomat, és bejöttem az első 10-be."

"A verseny után felvetődött, hogy miután elestem a boxutcában, a vázat nem cserélték ki, mert a mérnökeim úgy ítélték meg, nem sérült meg annyira, hogy szükség lenne erre a lépésre. Én viszont nem tudok már másra gondolni, mint hogy innen eredhet minden problémánk forrása, így a következő versenyre kértük a vázcserét is. Bármi legyen is még a két hátralévő versenyen, én nem adom fel, és hiszek abban, hogy lesz megoldás."

A világbajnokság következő, utolsó előtti futamát, a Portugál Nagydíjat október 31-én futják Estorilban.

index

2010.10.18

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok