HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > AUTÓ-MOTOR > Motoros hírek > Talmácsinak százmillióért kell ülést vennie?

t: 6033

Talmácsinak százmillióért kell ülést vennie?

Egy olasz szaklap abszurdnak nevezte a helyzetet, hogy a világbajnok még nem talált csapatot 2011-re. Talmácsi akár 300-600 ezer eurót is fizethet, hogy indulni tudjon a vb-n.
Talmácsi Gábor menedzsere, Stefano Favaro elismerte, több csapattal állnak tárgyalásban, az is elképzelhető, hogy csak az utolsó, november 7-i, valenciai futam után dől el, hol folytatja Talmácsi. A gpone.com motorosportál furcsállja, hogy a világbajnoknak még nincs szerződése, azt írják, ha Talmácsi nem magyar lenne, már régen lenne csapata.

Az olasz lap szerint könnyen elképzelhető, hogy a pilótának be kell vásárolnia magát valamelyik istállóhoz, ami 300 és 600 ezer euró közötti, 80-160 millió forint körüli összeg is lehet.

Ez a jelen helyzetben szinte lehetetlen, hiszen a gazdasági válság hatására megcsappantak a motoros mögött álló szponzorok. Júliusban a MOL is kihátrált Talmácsi mögül, a pilóta még a luxusbuszától is kénytelen volt megválni.

A lap elismeri és méltatja Talmácsi tehetségét és megemlíti, ebben szezonban rengeteg technikai gonddal is küszködött, és azt sem lehetett érezni, hogy a SpeedUp mérnökei mindent megtettek volna azért, hogy egy olyan motort tegyenek Talmácsi alá, amellyel sikeresebb tud lenni.

index

2010.11.01

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok