HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > UTAZÁS > Útravaló

Évente több ezer hegymászót és turistát vonzanak a világ leggyönyörűbb hegyei – nem is csoda, hiszen a csúcsról elénk táruló gyönyörű panoráma és a lélegzetelállító környezet semmihez sem fogható.
Melegfrontok idején sokak életét keserítheti meg az akár napokig is elhúzódó migrén. A panaszok ellen sokat tehetünk, ha a tányérunkra kerülő ételeket helyesen válogatjuk össze.
TOKAJ-RAKAMAZ : A mezőtúri Wanted fesztiválon éveken át együtt dolgoztam egy koncertszervezővel, egy vendéglátóssal, egy színpadtechnikussal és egy úgynevezett háttértechnikussal, aki pontosan tudta, mi kell egy ilyen rendezvényhez.
„Bringával járnál a városban, de nincs mindenhol bicikliút és félsz az autók között? Nem ismered a KRESZ-t? Gyere el a Magyar Kerékpárosklub Belvárosi területi szervezete által indított Bebiciklizés akciójára!”
Bréma építészete Hollandiát, az ott lakók nyugalma Skandináviát idézi, látnivalóira egy hosszú hétvége biztosan kevés.
Gryllus Dorka és Tóth Orsi is megméretteti magát az olaszországi mustrán
Erre vártunk! Végre itt a strandidő! Sok nyaraló vadászott már a forróságra.
Mostanság kétszer is átgondoljuk, hová utazzunk nyáron, és mennyiért.
A diszkont légitársaság öt éve azzal a céllal jött létre, hogy a repülés új, olcsóbb alternatíváját kínálja fel az EU-hoz frissen csatlakozott 10 tagország 70 millió lakójának, a légiközlekedés liberalizálását követően.
Menet közbeni áremelésre kényszerülnek az utazási irodák az árfolyam-ingadozás miatt. A már lefoglalt nyaralások néhány tízezer forinttal is többe kerülhetnek a szerződésben foglalt összegnél. Az utazási irodáknak joguk van erre, de csak szigorú feltételekkel - mondta az InfoRádiónak Molnár Gabriella, a Magyar Utazásszervezők és Utazásközvetítők Szövetségének elnöke.
Sokan már lefoglalták, vagy most fizetik be, de a legtöbben még csak most tervezgetik a nyaralásukat. A különböző utazási irodák prospektusaikkal a legcsábítóbb helyekre utaztatnának, de vajon mindent el kell-e hinni, amit a képek mutatnak?
A Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal május 8-án jogszabálysértés miatt hivatalból törölte a veszprémi Sirius Travelt a közhitelű hatósági nyilvántartásból.
A Malév regionális flotta-átalakítási programjának keretében tegnap esete megérkezett Ferihegyre a légitársaság második, HA-LQC lajstromjelű Q400-as repülőgépe, melyet májusban újabb két repülőgép követ. Ennek köszönhetően a Malév a nyár elejétől már összesen négy, rövid- és középtávú forgalomra ideális, költséghatékony, valamint környezetbarát Q400-as légcsavaros repülőgépet fog üzemeltetni.
A Magyar Kereskedelmi Engedélyezési Hivatal április 28-án jogszabálysértés miatt jogerősen hivatalból törölte az Ariadne-Quatra Utazási Iroda Kft.-t a közhitelű hatósági nyilvántartásból.
A Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány által kibocsátott kedvezményes üdülési csekk vásárlás 2009. első negyedévében 30%-kal nőtt az előző év hasonló időszakához képest.

Következő Utolsó