HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > UTAZÁS > Útravaló > Tippek az olcsó nyaraláshoz

t: 4420

Tippek az olcsó nyaraláshoz

Amikor meg kell húzni a nadrágszíjat, bizony minden fillér számít, tehát érdemes felkeresni azokat az internetes oldalakat, amelyeken a kedvezményes utakat gyűjtötték csokorba, vagy tanácsokat kaphatunk az olcsó nyaralásra.

Balatoni nyár. Egyre többen fedezik fel a magyar tengert, mivel az árak nem túl magasak, és még a repülőút költsége vagy a hoszszú autóút is megspórolható. A www.balatonguest.hu ajánlatai szerint akár vízparti nyaralót is kibérelhetünk, s egy négytagú családdal számolva tetemes a megtakarítás egy tengerparti nyaraláshoz képest.

Nagy kaland. Akik a tengerparti napozásnál egy kicsit többre vágynak, és nem félnek némi mozgástól, keressék fel a www.kihivas.hu oldalt. Szakavatott vezetővel hegyet mászhatnak az olasz ferratákon, kanyonokban, barlangokban ereszkedhetnek alá, nem is túl drágán.

Utolsó pillanat. Néha az embernek olyan érzése támad, mintha az összes út last minute, vagyis utolsó pillanatos lenne, és ezért kedvezményes. A reklámfogáson túl tényleg léteznek ilyen olcsóbban kínált nyaralási lehetőségek, például a www.lastminute.hu oldalon.

Saját útiterv. Aki jól ismeri a célország nyelvét és tisztában van a kinti viszonyokkal is, maga is megszervezheti az útját interneten. Érdemes felkeresni az adott ország honlapját és azoknak a leírását, akik már jártak ott. Legegyszerűbb, ha a www.utazas.lap.hu internetes oldalon kezdjük a keresést.

Klasszikus utak. A klasszikus nyári úti célokat tartalmazza a www.utazona.hu oldal, többek között Görögország, Olaszország, Horvátország szerepel a listán kiemelt helyen. Külön foglalkoznak a top 10 akcióval, a legkeresettebb kedvezményes nyaralási lehetőségekkel.

Hátizsákkal. A legolcsóbb barangolást kétségtelenül a hátizsákos turizmus kínálja. Többek között a www.webturista.hu oldalon találhatunk tanácsokat hozzá. Számos internetes oldalon keresnek társakat ilyen utazók, akik akár a világ másik végére is ellátogatnak. Az izgalmas kaland akár hónapokig is elhúzódhat.

Blikk

2009.06.23

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok