HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > NŐI > Sport, fitness

Miniszterek és államtitkárok is részt vettek a vasárnapi a 27. Spar Budapest Maraton futóversenyen. Balog Zoltán emberi erőforrás miniszter egy látássérült sportolóval tette meg a távot.
Hatalmas tehetségnek indult, aztán néhány kudarc után, húszévesen feladta. Három év kihagyás után tért vissza, s nyert olimpiai aranyat. Ha ebből nem lesz film, hát semmiből. Risztov Éva portréja.
Most kivételesen nem a szexre gondolunk. Helyette néhány olyan gyakorlatot ajánlunk, melyet akár tévézés közben is végezhetsz.
Ahogy melegszik az idő, egyre lengébben öltözködünk. Ilyenkor kezdünk el figyelni a testünkre, amely eddig megbújt a meleg ruharétegek alatt. Mégse essünk pánikba: a megfelelő megközelítéssel átvészelhetjük a kritikus pillanatokat.
Maradjunk fittek a téli hónapokban is!
Irodában dolgozol, ülőmunkát végzel? Napról napra egyre feszültebb vagy, fáj a nyakad, a vállad, ég a szemed? Egyre hamarabb elfáradsz, könnyen ingerlékennyé válsz? Mindez azért lehet, mert izmaidat munka közben szinte egyáltalán nem használod.
Azt, hogy a rendszeres mozgás mennyire fontos egészségünk megőrzésében, már mindannyian tudjuk. Sokan vagyunk mégis, akik még nem találtuk meg azt a sportot, amelyet hosszú távon is szívesen űznénk, s ezért vagy el sem kezdtük, vagy idővel elhagytuk az edzéseket. Pedig ma már számos lehetőség kínálkozik arra, hogy mindenki megtalálhassa a számára megfelelő és neki tetsző mozgást. Borsodi Balázs aerobik-mesteredző segítségével, most néhány olyan edzésformát mutatunk be, amelyeket jövő szombaton, a Fitbalance Egészség és Életmód Napon akár te is kipróbálhatsz.
Hogyan tehetjük néhány hét alatt feszesebbé combunkat, karcsúbbá alakunkat? Tartsunk be néhány étkezési szabályt, végezzünk el rendszeresen egy-két nem túl megerőltető gyakorlatot, fűszerezzük mindezt egy kis otthoni wellness-szel, hogy a karácsonyi gyertyafényben mi is szebben tündökölhessünk.
Még el sem kezdődött a TV2 A nagy fogyás című show-ja, máris áll a bál. Béres Alexandra (32), a műsor egyik sztáredzője ugyanis mindenkit megelőzve foglalta le a "nagyfogyas.hu” és anagyfogyas.hu” internetes címeket, amelyekről a saját honlapjára irányították a látogatókat. Szandra szerette volna elkerülni, hogy a két cím illetéktelenek kezébe kerüljön. A csatorna perre készül.
A sportoláshoz jól megválasztott melltartónak nagyobb jelentősége van, mint gondolnánk.
Meguntad a kalóriák számlálását vagy a kódokkal és GI-értékekkel való bűvészkedést? Holnaptól egy másfajta diétát szeretnél kipróbálni? Csak lassan a testtel! Az egyik diétáról a másikra való áttérés nem olyan egyszerű!
Mozogni jó! Ennek ellenére nem mindig tűnik annak egy fárasztó munkanap után vagy a kényelmes otthoni kanapén heverészve. Sokan a kellő motiváció hiányában hagyják abba vagy épp el sem kezdik a mozgást.
Az athéni olimpián egy bokasérülés miatt „csak” harmadik lett. Tizenhat évesen. Mi imádtuk, tán pont ezért. Most Cseh Laci megmutatja az itthoni Eb-n, mire képes. Ráadásul abban a számban is indul, melyben egykor apja tündökölt.
Te is szeretnél nyáron a hasadat szabadon hagyó topban és csípőnadrágban feszíteni? Ha már most elkezded a Czanik Balázs által kidolgozott hasfeszesítő edzésprogramot, biztos lehetsz benne, hogy a párnácskák helyét hamarosan az izmok veszik át.
Norbival elég sok mindenről beszélgettünk már, update kódokról, mozgásról, életmódról, filozófiáról stb.

Következő Utolsó