HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > NŐI > Ízvilág

Puliszka, polenta, málé, prósza, ismerősen csengő szavak. Jelentésük és "felhasználásuk" sok-sok évtizeden át feledésbe merült, ám napjaink reformkonyhája ismét életre keltette a kukorica-alapból készült finomságokat.
Bár az idén a szokásosnál kevesebb bált rendeznek a budapesti szállodákban, a menüajánlatok minősége és választéka annál izgalmasabbnak tűnik
Gyönyörű színek, finom ízek!
Charlotte név alatt jelen esetben nem a négy New York-i szingli egyikére gondolunk, hanem igen finom süteményre, sok-sok változatban.
A bordákat pácolás után lassú tűzön süssük!
Harmatos réten nevelkedett kendermagos kakasból az igazi! A Főtér Debrecenből hozta a receptet
Mindig tanulunk valami újat. Az utóbbi néhány év konyhamagazin termései egyre többször importáltak különböző, az újvilágból érkezett édességeket, mint amilyen a brownies, a muffin, vagy a cookies.
A svájci konyha egyik jellegzetes eledele a fondü, amelynek már az elkészítése is egy kellemes szertartás. Ne feledkezzünk meg persze finom társáról, a raclettről sem!
Káposzta és füge?! Próbálják ki!
Az ember egyszer beéri egy szendviccsel egész nap, máskor pedig óránként nassolna valamit. A jelenség nem a véletlen műve. Aki ismeri az álcázott étvágyfokozókat, azt nem érheti ilyen meglepetés...
Védd magad! A bacik támadnak, szervezeted megfelelő védvonal nélkül kiszolgáltatott nekik. A „védőtápok” erősítik immunrendszeredet, sőt, egy-kettő még kedvedre is jó hatással van. A vitaminokban gazdag ropogtatnivalók mellett azért még jó néhány dolognak „meg kell fordulnia” a tányérodon ahhoz, hogy betegségek nélkül vészeld át a telet.
Remélhetőleg a Receptklub összes rendszeres nézőjének a kisujjában van már, hogy hogyan készül a gnocchi. Akik még nem találkoztak ezzel az étellel, azoknak mindenképpen ajánljuk, kóstolják meg ezt az olasz, burgonyás tésztából készült galuskát, amit végtelen számú, színű és ízű szósszal, mártással, öntettel készíthetünk el, és ami nagy esélyesként indulhat a család kedvence címért.
A múlt hétvége az olasz csemegék jegyében telt, és mivel a finom mediterrán ízeket egyszerűen nem lehet megunni, senki sem fog csodálkozni azon, ha most is az olasz konyha remekei közül kerül néhány terítékre, pontosabban tányérunkra.
Készítsék el! Megéri!

Első Előző Következő Utolsó