HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > KONYHA > Gasztronómia

A vargánya a legtermetesebb és legkiadósabb, ősszel szedhető, étkezési gombák közé tartozik. A lombhullató erdők, de a kevert erdőkben, erdőszéleken és tisztásokon is előfordul. Egész Európában elterjedt.
A csirkemájat átsütjük, felöntjük sörrel, majd a sok finomságot beletöltjük egy egész csirkébe.
Ma a Receptklub szakácsa, Lázár barna sörrel ízesíti meg ételünket és egyúttal életünket is.
Gondolták volna, hogy a sör habját is felhasználhatjuk a hús sütésénél?
A banános, gyümölcsös, lenmagos pépet kicsik is, nagyok is egyaránt kedvelni fogják.
A belgák krémesen, az angolok mentolosan, a németek töltelékkel, az olaszok szerelmesen, a magyarok mogyoróval szeretik a csokoládét
Folytatódik a gyerek-hét, ezúttal a spenótós nudlit kóstolhatják meg a kis lurkók.
Kevés gyerek szereti a zöldséget, Lázár most úgy készíti, hogy a kelbimbó lesz a kedvencük.
A kacsamájat és a gombát megsütjük, a szőlőt és a rizst megprirítjuk.
Szüreteléskor tegyünk félre egy pohár mustot, és használjuk fel a sütéshez.
Pulyka sütve, a cukkíni pedig patisszonnal, joghurttal, mentával és fokhagymával az igazi.
Lázár a héten bemutatja, hogy a cukkininek számos elkészítési módja van.
A húsba beletekrjük a rozmaringgal tűzdelt cukkínit, és megsütjük. Készíthetünk hozzá salátát is.
Ma már bárhol és bármit grillezhetünk. Lázár báránybordát sütött vasrácson.
Folytatjuk a szendvics-hetet. Sajtos kiflibe mehet a mustáros sült csirke és a párolt zöldség.

Első Előző Következő Utolsó