HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > MOBIL > Vodafone hírek

Az egész országban megújult a Vodafone hálózata, és a szolgáltató azt állítja, hogy ennek hála több mint 9 millió magyarnak nyújt hozzáférést mobilneten 21 megabit per másodperces letöltési sebességgel. Budapesten és még 101 településen ennek duplája, 42 megabit érhető el – persze ezek a sebességek csak elméleti maximumot jelentenek, vagyis a valóságban ennél alacsonyabb sebességet tapasztal a felhasználó.
Hamarosan még egy szolgáltatónál kapható lesz az iPhone. A Vodafone szűkszavú bejelentéséből csupán annyi derül ki, hogy ők vezetik be másodikként az Apple készülékét, és kérdésünkre azt is elárulták, hogy a korábbi modell, a 3GS is kapható lesz náluk.
Önök nem a Másság című műsorunkat látják a késő esti sávban, akármit is sugall a cím. Önök a hazai telekommunikációs piac messze legolcsóbb érintésvezérelt telefonjának tesztjét olvassák. Egy Alcatel által gyártott eszköz a főszereplő, amely a Vodafone kínálatában 15 lepedőért kelleti magát. Feltöltőkártyával, igen.
Október is gyászos hónap volt a magyar mobiliparban, az előfizetések száma tovább csökkent. Tavaly év végén 430 ezerrel több előfizetés volt, közölte a Nemzeti Hírközlési Hatóság (NHH). Száz főre 116,7 hívásfogadásra alkalmas SIM-kártya jutott, míg 2008 december végén - az eddigi legjobb hónapban - 121,8 előfizetés volt.
VitaMAX csomagban is mindössze 14.990 forint lesz a piac legolcsóbb érintőkijelzős ajánlata.
Rángatózó kurzor és zsugorodó ikonok nehezítik, ugyanakkor nagy gombok könnyítik a munkát a Dell Mini 10 netbooknál.
A gazdasági válság ellenére nőtt a brit Vodafone bevétele a júniussal zárult első negyedben a felvásárlásoknak és a kedvező valutaárfolyam-mozgásoknak köszönhetően. A társaságnál megerősítették az idei évre vonatkozó, májusban kiadott előrejelzést annak ellenére, hogy Európában folyamatosan csökken a bevétel. A Vodafone az idén 11-11,8 milliárd font eredményt vár.
Kedden avatják a Vodafone regionális ügyfélszolgálati központját Miskolcon.
A múlt héttől nem csak a letöltésre használt mobiltelefonon, hanem minden, zenelejátszásra alkalmas számítógépen, és más eszközökön is lejátszhatók, vagy akár CD-re is írhatók a Vodafone Zenetárából (korábban Unlimited Music Store) letöltött dalok, a szolgáltató ugyanis a teljes zenerepertoárját elérhetővé tette DRM-mentes változatban.
A felszabaduló 4G frekvenciasávokon LTE tesztüzembe kezd a német Vodafone.
Új internetes csomagokat vezet be a piros szolgáltató.
Az új opció napi 500db ingyenes SMS-t biztosít a feltöltőkártyás ügyfelek számára.
Több európai és amerikai város mellett Magyarországon is teszteli a Vodafone a 4G-t.
A Vodafone és Microsoft együttműködése révén a vörös szolgáltató üzleti ügyfelei elérhetik a frissen bemutatott Microsoft online szolgáltatásokat.
Az egymilliárd fontos megtakarítási terv keretében ötszáz főt épít le az angol Vodafone.

Következő Utolsó