HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > MOBIL > Vodafone hírek > 4G-t tesztel a Vodafone hazánkban

t: 3378

4G-t tesztel a Vodafone hazánkban

Több európai és amerikai város mellett Magyarországon is teszteli a Vodafone a 4G-t.

A Vodafone a barcelonai mobil világkonferencián jelentette be, hogy a Verizon Wireless-szel közösen, élesben tesztelik a 4G LTE hálózatokat különböző amerikai és európai nagyvárosok mellett Budapesten is.

Annak érdekében, hogy a Vodafone a jövőben is megfelelően meg tudjon felelni ügyfelei igényeinek, a vállalat széleskörű kutatásokat végez a 3G/HSDPA hálózatok továbbfejlesztése érdekében. Ennek része a most Budapesten is folyó LTE-teszt, amely technológia várhatóan megfelelő minőségben lesz képes kiszolgálni az egyre növekvő mobil számítógépes, szórakoztatóelektronikai eszközök és egyéb alkalmazások igényeit a jövőben.

„Örülünk, hogy a Vodafone globális hálózatából Budapestet találták az egyik legalkalmasabbnak arra, hogy éles helyzetben is teszteljék a 4G LTE-hálózatot. Ez azt jelenti, hogy a jelenlegi mobilinternetes szolgáltatásunk megérett arra, hogy a jövő alapjául szolgáljon.” – mondta dr. Beck György, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója. - „Bízunk abban, hogy a már több mint 300 települést lefedő hálózatunkat még nagyobb ütemben tudjuk bővíteni idén is.” – tette hozzá.

mobilarena.hu

2009.03.09

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok