HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Divat > A miniszoknya kötelező

t: 2067

A miniszoknya kötelező

Kiderült, hogy a miniszoknya, amelyet legelőször André Courreges divattervező jelentetett meg a kifutón, és amely Mary Quant jóvoltából vált világsikerré és népszerűvé, egy divatos ruhatár elmaradhatatlan kelléke.

A következő darabok a népszerűségi listán a farmernadrág, a "kis fekete ruhácska", a cowboy csizmák, az egybetalpú cipők, a poncsók, a szabadidőruhák és katonamintás nadrágok voltak, a tízes lista végére pedig a ballonkabátok kapaszkodtak fel.

A divat mindig is a legzavarosabb és legellentmondásosabb területe marad életünknek, ezt bizonyította az a tény is, hogy a legnépszerűbb és legstílustalanabb ruhadarabok listáján megjelentek ugyanazok a darabok.

A gyöngyházfényű szövetöltönyök a divat elleni merényletek listájának első helyén szerepeltek, amelyet a lábszármelegítők, a stretch-nadrágok, az egybetalpú cipők, a poncsók, a rövidnadrágok, a fülmelegítő pomponok, a rövid topok és a félkörgloknis szoknyák követtek.

"A felmérés bebizonyította, hogy a briteknek kifinomult ízlésük van, ami az öltözködést illeti. A legrondább darabokat a nyolcvanas évek divatjából válogatták. De ki tudja, a divat szeszélyes, még eljöhet az is, hogy mindenki egy lábszármelegítőért őrül meg"- nyilatkozta a Harvey Nichols áruház szóvivője.


2005.03.13

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok