HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > NŐI > Divat > A báli ruha alatt

t: 3296

A báli ruha alatt

Rafinált szabásvonalak, variálható vállpántok

A vállpánt nélküli, mélyen dekoltált, valamint a spagettipántos estélyi ruhákhoz ajánlják a divattervezők a szilikonpántos melltartót. A különleges, rendkívül vékony, átlátszó műanyagból készült pánt közelről is szinte láthatatlan a bőrön, ennek köszönhetően olyan az összhatás, mintha nem lenne rajtunk melltartó. Egyes modelleknek a kosarait is szilikonpánt fogja össze, így egészen mély kivágású, akár köldökig dekoltált estélyi alá is felvehtők.

Az úgynevezett amerikai vállas, illetve a kombinéfazonú felsőrészek és ruhák alá szintén ideális a szilikon vállpántos melltartó. Az alkalmi ruhák közt igen gyakoriak az átlátszó vagy áttetsző kelméből készült modellek. Az ilyen sokat sejtető darabok alá azonos színű, elasztikus szatén vagy csipke melltartót vehetünk. A fekete mellett hódít a mélybordó, az éjkék, a sötétlila és a sötétzöld muszlinból vagy organzából készült blúz, melyhez természetesen azonos vagy rokon árnyalatú melltartó való.
Létezik olyan melltartó, melynek vállpántja nyakba is kapcsolható. Az ilyen fazon ideális a vállat fedetlenül hagyó estélyik alá. Ma már egy vétellel két melltartóra is szert tehetünk! A praktikus, lekapcsolható vállpántos fazon ugyanis zártabb nyakrészű és mélyen kivágott, valamint pánt nélküli ruha alá egyaránt megfelel.
A kosár felső részén elhelyezett, kis lapos kapoccsal a pánt, az éppen felvett estélyi fazonjához illően, feltehető vagy levehető.
Az ilyen modellek rugalmas anyaguknak és félkosaras szabásuknak köszönhetően vállpánt nélkül is tökéletes formát biztosítanak.

Rendkívül jól kihasználhatók a sztreccs-csipkéből készült bodyk, melyeket színben passzoló, áttetsző blúzok vagy blézerek alá is felvehetünk. A kosaras bodyk előnye, hogy nem szükséges melltartót venni alájuk.

Alakformálás felsőfokon

Szerencsére a fehérnemű tervezők és gyártók mindenkire gondolnak, azaz a kis mellűeknek mellnagyító, a dús keblűeknek pedig valamivel kisebb mellbőséget adó modelleket kínálnak. Akit zavar az átlagosnál nagyobb keble, olyan speciális melltartót választhat, mely két irányban rugalmas anyagának és széles, jó tartást biztosító vállpántjainak köszönhetően optikailag néhány centiméterrel kisebb mellbőséget mutat.

2005.03.09

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok