HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > UTAZÁS > Programajánló > Hűsítő és vérpezsdítő programok júniusi kiruccanásokra

t: 4965

Hűsítő és vérpezsdítő programok júniusi kiruccanásokra

Gunarasi csobbanás

Dombóvártól három kilométerre 13 medence – élmény-, kaland-, trambulin-, úszó- és ülőmedencék –, csúszdapark, 56 °C-os gyógyvíz és kiváló gyógykezelések várják egész nyáron pancsolni, gyógyulni vágyókat.
www.gunarasfurdo.hu

Borkóstoló a Villányi borvidéken

Nyáron különösen vonzó program lehet a hűvös borospincék felkeresése
villanyiborvidek.hu

Korhű étkek, címerfestés, vívásoktatás, reneszánsz tánctanítás, láncingfűzés, lovagi torna, várostrom, kaloda és derespróba, íjászat és övbirkózás – egy középkori vár mindennapjai június 21–23-án a Katica-tanyán.
www.katicatanya.hu

Fishing on Orfű


A hazai alternatív zenekarok színe-java ad randevút egymásnak és a bulizni vágyóknak június 20–22. között a Mecsek árnyékában, Orfűn. A koncerteken túl a Fishing idén is gazdag szabadidőprogram-választékkal készül – aktív kikapcsolódást biztosítva a látogatóknak szárazföldön, vízben, levegőben, két keréken, vagy akár lóháton.
fishingonorfu.hu

Egyedülálló természeti jelenség, lenyűgöző látvány a kérészek násztánca, amely nagy számban ma már csak a Tiszán figyelhető meg. Ennek kapcsán a Tiszakürti Arborétum számos programmal várja az érdeklődőket június 10–22. között.
arboreta.hu

Hídünnep

A hortobágyi Kilenclyukú híd idén 180 éves. Ahogy minden évben, a nevezetesség születésnapját most is látványos programmal ünneplik a Hortobágyon június 24-én.
www.hortobagy.hu

Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé

Június 13–16. között Békéscsabán a nagy sörgyárak és a házi kézműves sörfőzdék egyliteres korsókba mérik majd százféle sörüket, ráadásként pedig Csehország lesz a vendég, 50 különlegességgel.
www.csabaisorfesztival.hu

blikk.hu

2013.06.05

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok