HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > UTAZÁS > Bakancsos > Új sípálya a mátraszentistváni Síparkban

t: 5475

Új sípálya a mátraszentistváni Síparkban

A 2011/2012-es síszezonban rengeteg újdonsággal várják a mátraszentistváni Síparkba érkező vendégeket.

ÚJ SÍPÁLYA (5B):
Az idei szezon legnagyobb attrakciója, egy különleges vonalvezetésű panoráma-szerpentin sípálya, mely az 5-ös pálya folytatásaként kikerüli a két hidat. Az 5B jelölésű, új pálya 400 méter hosszban tekereg le. Az új pálya kék jelzésű, azaz a kezdő sízők is biztonsággal élvezhetik. Különlegessége még a pályának, hogy gyönyörű kilátás tárul elénk Ágasvár irányába.

HANGULATOS SÍÚT (4B):
A 4-es pálya két híd közötti szakaszáról az idei szezontól lehetőség lesz a 3-as piros pályára egy hangulatos síúton keresztűl eljutni. A 100 méter hosszú összekötő síút 10-15 méter szélességben, enyhe lejtéssel csatlakozik be a 3-as pályába.

ESTI SÍZÉS MÉG TÖBB SÍPÁLYÁN:
Tovább fejlesztették és bővítették a Sípark Esti Sí lehetőségét is. Az idei szezontól már a 3-as piros pályán is élvezhetik a profin megvilágított esti sí élményét. Emellett a meglévő világításon is fejlesztettek, a kisebb fényerővel megvilágított helyekre és a parkolókba is plusz reflektorokat tettek fel. Tervezik továbbá, hogy az új síúton kialakítanak egy romantikus, izzókkal megvilágított esti síutat is. Az esti síút romantikája különleges élményt nyújt majd a szerelmes párok részére.

HÓSPORT PÁLYA A SÍPARKBAN:
Az idei szezonban nem csak a sí- és snowboardozás szerelmesei csúszkálhatnak új pályán. A hócsúszdaparkban elkészült a közel 100 méter hosszú Hósport pálya, ahol olyan izgalmas eszközöket lehet majd kipróbálni, mint pl. a Skibike és a Skiroller. A Hósport pályán használható eszközöket a Sípark biztosítja.

HÓÁGYÚRENDSZER FEJLESZTÉSE:
Az előző szezon szeszélyességéből tanulva, idén is fejlesztik a hóágyúrendszert. Új feltöltő vezetéket telepítettek, hogy ugyanazon időben tudják a víztározót tölteni és hóágyúzni. Ezáltal még több havat tudnak majd készíteni, még több hótartalékot felhalmozni.

SÍKÖLCSÖNZŐ FEJLESZTÉS:
A síkölcsönzőnk készletét is tovább bővítik. Új léceket, snowboardokat vásárolnak, de olyan eszközök vásárlása is tervben van, amikkel az új hósport pályát is ki lehet majd próbálni. Ilyen például a skibike, skiroller.

FIZETÉSI RENDSZER FEJLESZTÉSE:
Hogy gyorsabban, kényelmesebben lehessen hozzájutni a jegyekhez, a fizetési rendszert is fejlesztjik. Az idei szezontól már bankkártyával is lehet fizetni. A terminálok az összes bankkártya tipust elfogadják majd, így az új PAY PASS kártyákat is.


Szeretettel várják a 2011/2012-es síszezonban is a tél szerelmeseit, kicsiket, nagyokat egyaránt!

Fotók

Bartha Kata
Mátra


2011.12.04

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA
Sítérkép
Sítérkép
Sípark
Sípark
Sípark
Sípark
Sípark
Sípark

Legfrissebb magazinok