Sajtos-diós saláta
Hány személyre: 4 fő
Elkészítési idő: 15 perc
Hozzávalók:
* 400 g spenótlevél
* 1 fej lila hagyma
* 80 g dió
* 200 g rokfort sajt
* 8 evőkanál olivaolaj
* 1 csipet ételízesítő
* 1 db citrom
* 2 evőkanál balzsamecet
Elkészítés módja: A spenótleveleket megmossuk és alaposan lecsöpögtetjük. A lila hagymát megpucoljuk és karikára vágjuk, majd összevegyítjük a spenóttal. Ezt a keveréket osszuk el négy tányérban és szórjuk meg a dióval és a darabokra szedett rokfort sajttal. A citrom levét kifacsarjuk és összekeverjük az olajjal, az ételízesítővel és a balzsamecettel majd ezzel szórjuk meg a salátát. Fokhagymás pirítóssal igazán pikáns!
Pink.hu