HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > UTAZÁS > Bakancsos > Eplény ma Magyarország legkorszerűbb sícentrumává vált.

t: 3678

Eplény ma Magyarország legkorszerűbb sícentrumává vált.

2010. december 5-én vasárnap délelőtt rövid, de velős sajtótájékoztatót követően Eplényben is megkezdődött a síszezon.

Eplény ma már Magyarország legkorszerűbb sícentrumává vált. Kár aggódni, ha kevés a hó, mert a síaránéban ekkor hóágyúkkal veszik tűz alá a lejtőket. És ha valaki megéhezik? Mehet a pályák mellettt álló vendéglátó egységek valamelyikébe.

A Nordica Síarénában három különböző nehézségi fokozatú pályán 4,5 kilométernyi hosszan síelhetnek az érdeklődők. A pályák tetejére három csákányos és egy négyüléses felvonóval lehet feljutni.

Megközelítés
Eplény a Bakony déli részén, Veszprém és Zirc között félúton található, jól karbantartott műúton érhető el. Eplény külterületén egy bekötőúton juthatunk el a az Ámos-hegyi Pihenőerdőig, ahol Nordica Síaréna nevű megújult sípályarendszer található. Gyalogtúrázók a piros túraútvonalon juthatnak el a pályákig.
Nordica Síaréna a Bakonyban

Új szakmai igazgató az eplényi Síarénában. Szeptember 13-án kezdte el munkáját Barbai Áron. A 30 éves fiatalember 6-szoros magyar bajnok volt egyéniben és többszörös győztes csapatban. 3 éves kora óta síel és részt vett a 2003-as, valamint 2005-es világbajnokságon is. A versenyzői tevékenységet 2006-ban fejezte be, azóta számos utánpótlás csapat edzője volt, többek között a magyar utánpótlás csapaté is.

Turizmus Online
Új szakmai igazgató

Bartha Kata

2010.12.08

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA
Barbai Áron - Eplényi Síaréna új szakmai igazgatója
Barbai Áron - Eplényi Síaréna új szakmai igazgatója
Eplényi Síaréna
Eplényi Síaréna

Legfrissebb magazinok