A sajtos kiflit mustáros csirkével és párolt zöldséggel dobtuk fel.
Hozzávalók:
4 db kisebb baguette
1 db piros kaliforniai paprika
1 db zöld kaliforniai paprika
4 evőkanál magos dijoni mustár
60 dkg csirkemell filé
10 dkg sajtkrém
2 db lilahagyma
olívaolaj
só, bors
bazsalikom
A csirkemellet sóval, borssal, bazsalikommal ízesítjük, megkenjük mustárral, meglocsoljuk olívaolajjal és megsütjük. Mikor az egyik oldala megsült, megfordítjuk és mellétesszük a kockára vágott kaliforniai paprikát és készre sütjük. Mikor a hús megsült félretesszük.
A paprikához hozzáadjuk a szeletekre vágott lilahagymát és összepároljuk. A kifliket kettévágjuk, vastagon megkenjük sajtkrémmel, ráhalmozzuk a sült zöldségeket és a csirkemellet, majd tálaljuk.
rtlklub.hu