HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > KONYHA > Egytál ételek > Magos pulykasaláta

t: 3110

Magos pulykasaláta

A magokkal és fűszerekkel megszórt pulyka ízletes vacsora az egész családnak.

Hozzávalók:

40 dkg pulykamell
1 fej lilahagyma
1 doboz rukkola
1 db radicchio
2 evőkanál lenmag
3 evőkanál szezámmag
10 dkg reszelt sajt
2 db paradicsom
petrezselyem
olaj
zöldfűszerek
só, bors

A húst kiterítjük és friss zöldfűszerekkel ízesítjük, majd olajjal megöntözzük. Ráhalmozzuk a rukkolát és feltekerjük, majd megforgatjuk szezámmagban és forró serpenyőben készre sütjük.

Egy tálban összekeverjük a salátát, a lilahagymával, a lenmaggal, a reszelt sajttal, és a petrezselyemmel, majd a hús után visszamaradt zsiradékon átforgatjuk. Az így kapott langyos salátát a pulykatekerccsel, valamint paradicsommal díszítve tálaljuk.


rtlklub.hu

2009.05.22

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

A CIKK KÉPGALÉRIÁJA

Legfrissebb magazinok