HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > UTAZÁS > Ausztrália > Ausztrália, az álmok földje

t: 4365

Ausztrália, az álmok földje

A magyarok többsége Ausztráliát találja a legvonzóbb Európán kívüli úticélnak, sokaknak első tengerentúli útja azonban New Yorkba vezetett - derült ki British Airways interneten végzett kutatásából.

A tengerentúli utazás már nem elérhetetlen álom a magyaroknak, sőt egyre többen engedhetik meg maguknak. Ezt támasztják alá a British Airways legfrissebb adatai is, amelyek szerint az április és augusztus közötti időszakban az előző év azonos időszakához képest 1,3 százalékkal többen utaztak a légitársaság tengerentúli járataival Londonon keresztül Magyarországról.

A brit légitársaság 1500 internetező bevonásával készített magyarországi felmérésének résztvevői közül a legtöbben (11 százalék) Európán kívül New Yorkban jártak. De ha lehetőségük lenne rá, legszívesebben Ausztráliába (54 százalék), Mexikóba valamint a Karibi-térségbe utaznának (36-36 százalék). Emellett Hawaii, Japán, Új-Zéland és Brazília is előkelő helyen szerepel a népszerűségi listán.

A kiválasztási szempontok között az érintetlen természeti környezet, a gyönyörű tengerpartok és a városnézési lehetőségek jelentik a legfőbb vonzerőt - tudatta a légitársaság.


blikk.hu

2008.09.18

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok