HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > IT > Multimédia > Színkavalkád - Mostantól méltó módon mutogathatjuk fotóinkat

t: 4723

Színkavalkád - Mostantól méltó módon mutogathatjuk fotóinkat

Multimédiás képnézegetők érkeznek az Epsontól. Az előzetes adatok egyértelműen pozitív benyomást keltenek.

Az Epson név a köztudatban szorosan összefonódott a nyomtatók világával. Valószínűleg az átlagemberek nagy százalékának rögtön a printerek jutnak eszébe, amint meghallják a cég nevét. Nos, ez az asszociáció könnyen a múlt ködébe veszhet, mivel úgy néz ki, az Epsonnak sikerülhet nagyot dobnia az informatikához kötődő készülékek piacának egy másik szegmensében is.

A rövidesen a boltok polcaira kerülő P-6000 és P-7000 névre keresztelt képnézegetők adatai elég meggyőzőek, így akinek szüksége lehet ilyen jellegű eszközre, annak nem sokáig érdemes majd halogatnia a vásárlást. A gépek négy hüvelykes VGA LCD kijelzővel rendelkeznek, mely 16.7 millió szín megjelenítésére képes, amellett, hogy az Adobe RGB színtér 94%-át támogatja. A P-6000 rendelkezik kisebb háttértárral, belé egy 80 gigabájtos merevlemez került, míg a P-7000-es pont a dupláját, egy 160 gigás vinyót kapott, melyre nem kevés RAW vagy JPEG képet másolhatunk. Természetesen zoomolási lehetőség is a rendelkezésünkre áll, ráadásul mindkét modell képes lejátszani audio és videó fájlokat is, így bármikor elkészíthetjük saját kis diafilmünket (slideshow).

A készülékek számítógépünkkel USB 2.0-án keresztül kommunikálnak, de memóriakártya által is vihetünk fel képeket az eszközökre. Mint említettük rövidesen a boltok polcain találkozhatunk a két készülékkel. Nos, ez egészen pontosan szeptemberi megjelenést takar. Ami az árakat illeti, a kisebb P-6000-as modell 600 dollárba kerül majd, míg nagyobb testvéréért 800 dolcsit kell majd leszurkolnia a vásárolni szándékozóknak.


itmania.hu

2008.08.06

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok