A burgonyát héjában megfőzzük, majd padlizsánnal, és a virslivel faszén felett grillezzük.
Hozzávalók:
4 szelet tarja
4 db burgonya
1 db padlizsán
4 db virsli
4 db kovászos uborka
2 ek erős paprikakrém
2 ek mustár
friss petrezselyem
friss bazsalikom
só, bors
A burgonyát héjában megfőzzük, majd a szeletekre vágott padlizsánnal, és a virslivel faszén felett grillezzük. Grillezés után az alapanyagokat kockára vágjuk, majd keverőtálba tesszük. A tarját mindenféle ízesítés nélkül sütni kezdjük. Az erős paprikakrémet összekeverjük a mustárral, majd fordítás után megkenjük vele a húst. A kovászos uborkát felkarikázzuk, a petrezselymet és a bazsalikomot apróra vágjuk, majd sóval és borssal együtt a grillezett zöldségekhez és a virslihez adjuk. A grillezett tarját a salátával tálaljuk.
rtlklub.hu