Hozzávalók:
40 dkg őzcomb
15 dkg szalonna
3 db sárgarépa
1 db fehérrépa
2 ek magos mustár
1 db babérlevél
5 g fokhagyma
15 dkg gomba
1 fej hagyma
1 db zeller
4 dl tejföl
citromhéj
kakukkfű
petrezselyem
só, bors
zsálya
A szalonnát felkockázzuk, majd a zsírján megpirítjuk a hagymát és a fokhagymát, hozzáadjuk a babért, a mustárt, a zsályát és a petrezselymet, majd megpirítjuk benne a kockára vágott húst.
Mikor a hús már félig megpuhult, hozzáadjuk a kockára vágott gombát, répát, zellert, ízesítjük sóval, borssal, kakukkfűvel, és citromhéjjal, majd vízzel felöntjük és fedő alatt készre főzzük. Tálaláskor tejfölt keverünk hozzá.
rtlklub.hu