HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > MOBIL > Telefonok

Két hálózat egyidejű kezelésére alkalmas taggal bővült a Samsung mérsékelt árfekvésű érintőkijelzős készülékcsaládja.
Megérkezett az Omnia 7 utódja, a fémes köntösbe csomagolt Omnia W. Az átlagos funkciókínálat mellé magas ár társul.
Az iPadet gyártó Apple szabadalomsértés miatt perelte be a Galaxy Tab gyártóját, a Samsungot. A bírósági döntés értelmében a Samsung leállította a táblagép forgalmazását, ám az új ítélet már nem az Apple-nek kedvezett.
A közösségi szolgáltatással kísérletező Facebook aa Google egyik legnagyobb ellenfele, mégis az általa kifejlesztett Android lehet a Facebook-mobil alapja. A HTC segít összerakni a cég okostelefonját.
Az Amazon, könyvolvasójuk, a Kindle sikerén felbuzdulva a közelmúltban hozott forgalomba egy új táblagépet, és elemzők szerint hamarosan egy okostelefonnal is színre léphetnek.
A Flurry marketingcég elemzése szerint az Apple iOS és a Google Android operációs rendszerekre írt játékok már több bevételt termelnek, mint a Nintendo és a Sony kézi konzolai.
A Samsung pénteken Magyarországon is bemutatta a Galaxy Note-ot, a világ legnagyobb Super Amoled kijelzővel rendelkező eszközét, mely méretei és teljesítménye alapján az okostelefonok és a táblagépek között helyezkedik el. Több új program is jár hozzá.
Nem csoda, hogy az Apple rászállt a Samsungra, hiszen a vállalat egyre sikeresebb az okostelefonok piacán. Az elmúlt két évben világszerte összesen harmincmillió példányt adtak el Galaxy S-ből, és erősebb utódjából, a Galaxy S II-ből.
Miközben a technikai újdonságokra kiváncsiak a berlini IFA-ra figyelnek, a HTC gondolt egyet és Londonban bemutatta legújabb okostelefonjait, a Windows Phone operációs rendszerű Titant és a Radart.
A német bíróság fenntartja az előzetes tilalmat a Galaxy Tab 10.1 árusítására, a végleges döntésre szeptember 9-én kerül sor.
Évekig tartó növekedés után az Android és az iOS is stagnálni kezdett az okosmobilpiacon. Ki lesz a következő üstökös? Egyáltalán: látszik most ilyen?
Rendkívül kedvező áron kelleti magát a Huawei androidos telefonja, talán a legolcsóbb alternatíva a piacon. Hogy megéri-e? Nos, ez ki fog derülni.
Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a HTC a Desire mobillal robbant be igazán a köztudatba, nagyon népszerű volt a tavaly bemutatott andoridos okostelefon. Nem véletlen, hogy az idei mobilos dömpingben adott volt, hogy piacra dobják a mobil utódját, a Desire S-t. A HTC új telefonjai közül teszteltük még az Incredible S-t is, mely nagyon hasonlít a Desire S-re, de a mai trendeknek megfelelően nagyobb a kijelzője.
Az okostelefon tulajdonosok közül sokan most ismerkednek az alkalmazások világával, derül ki a T-Mobile friss felméréséből. A kutatásban résztvevők 96 százaléka szokott naponta valamilyen alkalmazást használni.
A Google marketingesei már sokszor ünnepelték meg, hogy az Android piacvezetővé vált az okostelefonos platformok között, gondosan kiemelve, hogy mennyire megverték a nagy rivális iPhone-t. Ezek a statisztikák azonban mindig az éppen aktuális eladásokra vonatkoztak, az összes eladott, és aktívan használt okostelefon között a több éves előnyben levő iPhone, vagy a Blackberry ha csökkenő előnnyel is, de mindig megelőzte.

Első Előző Következő Utolsó