HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > NŐI > Szilveszter

Nem kell ahhoz profi mixernek lennünk, hogy pillanatok alatt finom koktélokat keverjünk. Ha vendégeket várunk szilveszterre, rukkoljunk elő néhány remek italötlettel, összeállításunkba ehhez adunk ötleteket! Azért bánjunk óvatosan a nedűkkel, hamar megárthat!
Szilveszteri szerelmi babonák
Búcsúzik az óév, hamarosan startol az új. Itt az ideje, hogy „betárazzunk” szilveszterre. Bár néhány tűzijáték december 28. és január 2. között megengedett, a petárdázás idén is tilos. Durrogtasson hát pezsgőt petárda helyett az ünnepen! A Blikk összegyűjtötte önnek a legfinomabb buborékos italokat.
Manapság már alig van cég, amelyik ne rendezne szilveszteri partit. Ahol eddig nem volt, ott is jó összehozni. Ha más nem jelentkezik, akkor a cég vezetőinek részben szociális, részben üzleti okokból maguknak érdemes kézbe venniük az ügyet.
Újév első napjához számos hiedelem és népszokás kötődik, amelynek egytől egyig az a célja, hogy az elkövetkező új esztendő egészséget, boldogságot, bőséget és szerencsét hozzon.
Hamarosan elérkezik 2005 utolsó napja, amikor is hatalmas mulatozás közepette szakad ránk az újév. Ha még nem döntöttétek el, hol búcsúztatjátok az óévet, íme egy átfogó szilveszteri bulikalauz - az Operaháztól a Viva partyig bezárólag.
Régi magyar hagyományok szerint a szilveszter és az újév első napjának szokásai összefonódtak. A szilveszteri szokások közös célja eredendően az, hogy a következő évre egészséget, bőséget, szerencsét és boldogságot varázsoljanak.
Idén három helyszínen rendezi meg a Főváros hagyományos óév búcsúztató rendezvénysorozatát. A szilveszteri rendezvény az évek óta kialakult szokásoknak megfelelően más és más stílusú, hangulatú, színvonalas zenét szolgáltat a látogatóknak.