HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > FÉRFI > Italozó

Egy látogatófolyosón sétálva a pálinkafőzés minden momentumát végignézhetik a vendégek a Savanya család új, uniós támogatással épült pálinkafőzdéjében a Tolna megyei Sióagárdhoz tartozó pincefaluban, Leányváron – tájékoztatta Savanya Csaba kereskedelmi igazgató csütörtökön az MTI-t.
Tizenegy palack 200 éves pezsgőt bocsátanak árverésre Finnországban: az Aland-szigeteken megrendezésre kerülő aukción rekordárat várnak a világ legöregebb pezsgőiért, amelyek egy Balti-tengerben talált hajóroncs rakományából származnak.
Az utóbbi tíz év sikerbora Magyarországon kétségtelenül a rozé. Évente 20-25 százalékkal több fogy, nem csak a kiskereskedelemben, hanem az éttermekben is egyre többen rendelik.
A bőség tökéletes zavara: talán így lehetne jellemezni a 19. Budavári Borfesztivált. Isteni borok, pezsgő karneváli hangulat és önfeledt sodródás: míg fotósunkat egy masírozó zenekar hozta zavarba, a Csík Zenekar Szigetet meghazudtoló tömeget produkált.
Nem tudja, mely borok valók az egyes ételfajtákhoz? Összeállításunk segít az ügyes társításban!
2010. július 3-án lesz a 3. VinAgora Borgála. Az exkluzív esemény lehetőséget teremt a nagyközönségnek is, hogy déltől este 8 óráig megkóstolhatja a VinAgora Borversenyre nevezett több mint 500-féle bort.
Testünk egyik legszorgosabb szerve a máj, itt az ideje, hogy jók legyünk hozzá
Amennyire fontos a nők számára a szépítkezés vagy a shoppingolás, olyannyira szükségszerű a férfiaknál az időnkénti pletykálás a haverokkal,- egy pub-ban, esetleg egy kocsmában vagy egyszerűen csak a számítógép előtt.
Áremelési kényszerben vannak a hazai söripari társaságok a jelentős alapanyag-drágulás miatt – mondta Sivó Imre, a Magyar Sörgyártók Szövetségének elnöke. Már tavaly 5–15 százalékos söráremelési hullám „söpört végig” Európán, és ez alól a magyar piac sem volt kivétel.
Minél drágább egy palack bor, az emberek annál élvezetesebbnek találják, függetlenül attól, hogy milyen az íze – mutatták ki első ízben amerikai kutatók. A kísérlet során húsz emberrel ugyanazt a bort kóstoltatták meg, de különböző árat tüntettek fel: kiderült, hogy azoknak, akikkel magasabb árat közöltek, sokkal jobban ízlett a nedű.
Először 2001-ben készítették el a közös nedűt a települések vezetői
Európai Borutak Találkozása Európa Közepén - Tállya - 2007. május 26.-27.
A tavalyi "Nagy Ízutazás 2006" kampányév egyik legjelentősebb eseménye a Nyitott Pincék Napja akció volt, amelyet idén - a nagy sikerre való tekintettel - ismét megrendez a Magyar Turizmus Zrt., a Nyitott Pincék szövetsége és a Bacchus Arts Stúdió
Koncerttel egybekötött borkóstolóra várják a borbarátokat és a jazz-rajongókat Villányban
Pálinka vagy pálinkához hasonló szeszes ital? Hozzá nem értőknek a kettő egy és ugyanaz, pedig a valóságban óriási különbség van a két nedű között

Következő Utolsó