HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > KONYHA > Olvasóink küldték - receptfortélyok

"Az így készült máj a legomlósabb, legpuhább máj, amit valaha is lehet májból készteni. Még azok is szeretik és szívesen megeszik az így sült májat, akik azt mondják hogy a máj az "fújj" (mint a gyermekeim)". Elizabeth - Kanadából
Gyorsan készen van és finom! Édesszájúak előnyben!
Szeretné közkinccsé tenni konyhaművészete remekeit? Most itt az alkalom. Megfordult már a fejében, hogy másokkal is megossza azokat a recepteket, melyeket egyedi ötletei, fortélyai, tapasztalata alapján a család, barátok, ismerősök örömére az asztalra szokott varázsolni? Mi fokozzuk sikerélményét! Mi megteremtjük Önnek, Önöknek ezt a lehetőséget! Bátran küldje be magazin rovatunknak remek és kipróbált házias receptjeit a gasztronómia, konyhaművészet bármely területéről és a világ bármely tájáról - lehetőleg fényképpel ellátva (jpg formátum) és mi megjelentetjük nevének feltüntetésével. A beküldött és közölt receptek eredetéért szerkesztőségünk nem vállal felelősséget.
Szeretné közkinccsé tenni konyhaművészete remekeit? Most itt az alkalom. Megfordult már a fejében, hogy másokkal is megossza azokat a recepteket, melyeket egyedi ötletei, fortélyai, tapasztalata alapján a család, barátok, ismerősök örömére az asztalra szokott varázsolni? Mi fokozzuk sikerélményét! Mi megteremtjük Önnek, Önöknek ezt a lehetőséget! Bátran küldje be magazin rovatunknak remek és kipróbált házias receptjeit a gasztronómia, konyhaművészet bármely területéről és a világ bármely tájáról - lehetőleg fényképpel ellátva (jpg formátum) és mi megjelentetjük nevének feltüntetésével. A beküldött és közölt receptek eredetéért szerkesztőségünk nem vállal felelősséget.
Szeretné közkinccsé tenni konyhaművészete remekeit? Most itt az alkalom. Megfordult már a fejében, hogy másokkal is megossza azokat a recepteket, melyeket egyedi ötletei, fortélyai, tapasztalata alapján a család, barátok, ismerősök örömére az asztalra szokott varázsolni? Mi fokozzuk sikerélményét! Mi megteremtjük Önnek, Önöknek ezt a lehetőséget! Bátran küldje be magazin rovatunknak remek és kipróbált házias receptjeit a gasztronómia, konyhaművészet bármely területéről és a világ bármely tájáról - lehetőleg fényképpel ellátva (jpg formátum) és mi megjelentetjük nevének feltüntetésével. A beküldött és közölt receptek eredetéért szerkesztőségünk nem vállal felelősséget.