HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZIN > FÉRFI > 18+

RIPORT MÓNIKÁVAL AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL!
RIPORT SZANDIVAL AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL!
RIPORT AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL ENIKŐVEL ÉS VIKIVEL!
RIPORT KATÁVAL AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL!
RIPORT KIRÁVAL AZ EROTIKA VILÁGÁBÓL!
Riport egy igazán kedves lánnyal
Mint tyúk a kendermagban, úgy válogathattak az újsütetű egyetemista lányok között a napokban kiszivárgott lista alapján a felsőévesek.
„A Facebook összeköt az ismerőseiddel és segít lefektetni azokat, akikkel a középiskolában nem jött össze" – szól a humoros mondás, és talán nem véletlenül.
Akármilyen jó is egy férfi az ágyban, van rá esély, hogy nem használja ki teljesen a képességeit. A titkos fegyver, amit nem mindenki vet be nem más, mint a száj. Ráadásul nem is az orális szexre gondolunk.
A kondom első prototípusát már a 16. században megemlíti egy orvosi szakkönyv, de a korai óvszerek állítólag igen kényelmetlenek voltak. Ha hihetünk a feljegyzéseknek, a nőcsábász Casanova is ezzel a módszerrel védekezett, de nem igazán kedvelte. Az első nagy előrelépés 19. század derekán történt, amikor Charles Goodyear feltalálta a vulkanizációt. Persze az első gumióvszerek vastagok voltak, mint egy bringabelső.
Minden nő vágyik az orgazmusra, de még jobban fog, ha megtudja, hogy nemcsak az élvezet, hanem az egészség miatt is érdemes a csúcsra jutni. Hogy értsd, miről beszélünk, most eláruljuk, miért lehet az orgazmus a hosszú élet titka.
Ismét eltelt egy év, és most sem maradtatok szextippek, házipornók és magamutogató celebek nélkül. 2012-ben is számos érdekesebbnél érdekesebb cikk jelent meg az erotika rovatban, de volt néhány olyan, ami különösen megragadta a fantáziátokat. Csokorba gyűjtöttük hát a tíz legolvasottabb cikket, hogy ti is tudjátok, mire gerjedtetek az idén.
Amikor vége a nagybevásárlásnak, elkészültek az ünnepi sütemények és a karácsonyi ajándékokat is becsomagoltátok, végre marad idő arra is, hogy egymással foglalkozzatok. Ha nemcsak az ünnepi hangulatot, hanem a szexet is szeretnéd feldobni, íme hat tipp hat napra, amivel biztosan meglepheted a párod.
Mit akarnak a férfiak az ágyban? Szexet. Mikor? Bármikor. Hányszor? Akárhányszor. A régi viccet mindenki ismeri, de tényleg csak ennyit akarnak a férfiak a hálószobában? Az igazság az, hogy dolog ennél sokkal összetettebb. Összegyűjtöttünk húsz dolgot, amire a férfiak a leginkább vágynak a szexben. Ha csak a felét teljesíted, már nyert ügyed van.

Következő Utolsó