HIRDETÉS
HIRDETÉS

HÍREK > AKTUÁLIS > Legfrissebb előrejelzés: ekkor lehet újra igazi strandidő

t: 4837

Legfrissebb előrejelzés: ekkor lehet újra igazi strandidő

Hétfő

Nappali gomolyfelhő-képződésre számíthatunk többórás napsütéssel, keleten helyenként előfordul záporeső. Az északnyugati szél megélénkül. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 8, 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 21, 26 fok között alakul.

Kedd

Sok napsütésre számíthatunk, csak időnként növekszik meg a felhőzet, estefelé nyugaton lehet több felhő. Napközben csapadék nem valószínű, este nyugaton néhol zápor előfordulhat. A Dunántúlon helyenként megélénkül a délire forduló szél, másutt mérsékelt marad a légmozgás. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 8, 13, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24, 29 fok között alakul.

Szerda

Nappali gomolyfelhő-képződésre, több-kevesebb napsütésre számíthatunk. Néhol zápor, zivatar kialakulhat. A szél csupán zivatar környezetében erősödhet meg átmenetileg. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 10, 16, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26, 30 fok között alakul.

Csütörtök

A napsütés mellett többször megnövekszik a gomolyfelhőzet, szórványosan várható zápor, zivatar. Az északnyugati szélhelyenként megélénkül, zivatar környezetében azonban erős vagy viharos széllökés is lehet. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 11, 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26, 30 fok között alakul.

Péntek

A sok napsütés mellett időnként megnövekszik a gomolyfelhőzet, főként északkeleten néhol zápor, zivatar előfordulhat. Az északi, északnyugati szél megélénkül, helyenként megerősödik. Zivatarok környezetében viharos széllökések is lehetnek. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 14, 19, a legmagasabb nappali hőmérséklet 26, 30 fok között alakul.

Szombat

A sok napsütés mellett időnként megnövekszik a gomolyfelhőzet, néhol zápor kialakulhat. Az északi szél élénk, néhol erős lesz. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 12, 17, a legmagasabb nappali hőmérséklet 24, 29 fok között alakul.

hirado

2013.06.30. 12:57

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb hirek