HIRDETÉS
HIRDETÉS

HÍREK > BŰNÜGY > Elfogták a rendőrre támadó kábeltolvajt

t: 4616

Elfogták a rendőrre támadó kábeltolvajt

A rendőrség tájékoztatása szerint a ceglédi körzeti megbízott és két helyi polgárőr fogta el csütörtökön kora hajnalban a gyanúsítottat, akinek a keresésében a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitánysággal szorosan együttműködött a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság, a Terrorelhárítási Központ, valamint a polgárőrség.

M. Csabát a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását mondta a szóvivő.

A Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője korábban arról tájékoztatta az MTI-t, hogy egy kábellopási ügyben intézkedő rendőrre rátámadtak keddre virradó éjszaka Kisteleken. Szanka Ferenc akkor elmondta, éjszaka érkezett bejelentés a kisteleki rendőrség ügyeletére, hogy kábeleket próbálnak eltulajdonítani a kisváros külterületén. A helyszínre érkező járőrök tetten értek három elkövetőt.

A rendőrök és a tolvajok között dulakodás alakult ki, az elkövetők egyike egy erővágóval támadt az egyik járőrre, akit arcon is ütött a szerszámmal közölte az ügyész.

A rendőr lövést adott le, eltalálta az egyik elkövetőt. Az egyik tolvaj elmenekült a helyszínről, két elkövetőt elfogtak mondta Szanka Ferenc.

hirado

2013.06.27. 11:11

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb hirek