HIRDETÉS
HIRDETÉS

HÍREK > BŰNÜGY

Ketten súlyosan, ketten könnyebben megsérültek egy késelésig fajult családi veszekedés során csütörtök reggel egy VIII. kerületi bérházban.
A kömörői férfi autójában közel négymillió forint értékű dohányáru volt
Egy hónapra jogerősen elrendelte a Szegedi Járásbíróság az előzetes letartóztatását annak a férfinak, aki pénteken kirabolta a szegedi Olajbányász téri postát.
Részletes beismerő vallomást tett az a férfi, aki pénteken kirabolta a szegedi Olajbányász téren lévő postát.
Őrizetbe vettek egy férfit Kecskeméten, aki vasárnap megjelent korábbi élettársa tanyájánál, bántalmazta a nőt, majd felgyújtotta a házát tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Egy 43 éves férfi csütörtökön Budapesten olyan súlyosan bántalmazta 41 éves élettársát, hogy a nő belehalt a sérüléseibe – olvasható a rendőrség honlapján.
Csaknem nyolc kilogramm marihuánát foglaltak le a budapesti rendőrök, az ügyben három ember, köztük két vietnami állampolgár már előzetes letartóztatásban van.
A 19 éves férfinak volt engedélye a gázriasztó fegyverre, de garázdaság miatt őrizetbe vették.
Cegléden kattant a bilincs annak a 25 éves férfinak a kezén, aki a gyanú szerint két társával rendőrökre támadt Kistelken.
A csomag Argentínából érkezett egy magyarországi címzett részére. A drogteszt nyomán beigazolódott, hogy a gyermekruhák egy kilogramm folyékony kokaint tartalmaznak.
A 26 millió forint feketepiaci értékű kábítószer-szállítmányt és a makedón férfit átadták a rendőrségnek a pénzügyőrök.
A 36 éves gyanúsítottat elfogták, ellene súlyos testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoz a Soproni Rendőrkapitányság.
Elfogtak és őrizetbe vettek egy 21 éves férfit, aki az utcán árult kábítószert Salgótarjánban - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
A Tűzálló úti erdőben szóváltás után egy hajléktalan nő megszúrt egy hajléktalan férfit, az áldozatnak a bal alkarja sérült meg.
Szerda délután váltótársa talált rá a 26 éves alkalmazottra az Andrássy úti mobiltelefon-üzletben. A férfit a mentők életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

Következő  Utolsó