HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > MOBIL > Pannon hírek > Megkétszereződött a Pannon GSM multimédiás szolgáltatásainak forgalma

t: 2438

Megkétszereződött a Pannon GSM multimédiás szolgáltatásainak forgalma

Duplájára nőtt a multimédia portál, a PannonW@P látogatottsága. A mobilkészülékekről elérhető portál legnépszerűbb szolgáltatásai továbbra is a csengőhangok, a háttérképek és a játékok, ugyanakkor máris rendkívüli érdeklődés mutatkozik a mobil szélessávra optimalizált új tartalmak, elsősorban az aktuális televíziós műsorok iránt.

"A Pannon GSM stratégiájának alapvető fontosságú eleme a beszédforgalmon túli szolgáltatások bővítése, a multimédiás tartalom és a mobil internetezés lehetőségeinek bővítése" mondta Somlyai Dóra, a távközlési társaság kommunikációs igazgatója. "Míg a mobil előfizetők száma 2003 és 2004 decembere között közel 10 százalékkal emelkedett, a PannonW@P forgalma ugyanezen időszak alatt 100 százalékkal bővült: előfizetőink egyre többet, egyre rendszeresebben és sokrétűbben veszik igénybe az általunk kínált szolgáltatásokat."

A Pannon GSM multimédiás kínálata folyamatosan egyre színesebb és összetettebb lesz. Az a Pannon GSM előfizető, akinek WAP-hozzáférése és erre alkalmas készüléke van, mobilja segítségével február 14-e óta nyomon követheti az RTL Klub legnépszerűbb műsorait, sorozatait is, így a Barátok közt aktuális részeit is. A mobilra letölthető zeneszámok listája immár mintegy tízezer dalt tartalmaz. A Mobil Videó néven elérhető új szolgáltatás már a bevezetés hetében jelentősen megnövelte a letöltött adatmennyiséget.

2005.03.09

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok