HIRDETÉS
HIRDETÉS

MAGAZINOK > MOBIL > Pannon hírek > Gyorsabb mobilhálózatot épít a Nokia a Pannon GSM-nek

t: 2311

Gyorsabb mobilhálózatot épít a Nokia a Pannon GSM-nek

A szállítások már megkezdődtek, az EDGE-alapú szélessávú vezetéknélküli szolgáltatások pedig a közelmúltban indultak meg a Pannon GSM-nél is. A Nokia az EDGE és a 3G kapcsolástechnikai hálózati rendszerek mellett a szállítási és karbantartási szolgáltatásokat is biztosít, többek között kulcsrakész hálózattelepítést, hálózati működés ellenőrzést és ügyfélszolgáltatást is nyújt.

"A Nokia EDGE hálózata és 3G áramkörkapcsolt kapcsolástechnikai hálózati megoldása a legjobb választás a Pannon GSM számára ahhoz, hogy nagy sebességű adatszolgáltatásokat biztosítson Budapesten és környékén. Ügyfeleinkhez így zökkenőmentesen jut el az új technológia, amelyen megismerkedhetnek a 3G szolgáltatásokkal" -- mondta OVE Fredheim, a Pannon GSM vezérigazgatója.

"Úgy látjuk, hogy az EDGE és 3G technológián alapuló alkalmazások ideálisak az üzleti csoportok számára. Ezt a réteget céloztuk meg a most februárban indított szélessávú szolgáltatásainkkal és az év folyamán további szolgáltatások bevezetését tervezzük a lakosság számára" -- tette hozzá. 2003 májusában a Nokia és a Pannon GSM bonyolította le az első, szolgáltató által kezdeményezett, nyilvános, élő EDGE hívást Európában. A Nokia 1993 óta a Pannon GSM hálózatának szállítója.


2005.03.07

| Többi

vissza a rovathoz | vissza címoldalra

Legfrissebb magazinok